Son Konu

2019 iPhone modelleri video içerisinde görüntülendi

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
iphone-xi-serisi-ortaya-cikti-shiftdelete-e1563347654614.png



Apple’ın 2019 iPhone modelleri pek çok defa görsel şeklinde sızdırıldı. Bununla birlikte iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 olduğu iddia edilen modeller, videoda görüntülendi.

2019 iPhone modelleri video içerisinde görüntülendi!


Apple’ın Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte tanıtmasını beklediğimiz iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 bildiğiniz üzere tasarım anlamında önemli değişikliklere imza atacak. Bu süreç öncesinde ortaya çıkan bütün sızıntıları ile düzenlenen birebir kopya modelleri eline alan YouTuber MKBHD, yeni modellere detaylı bir bakış attı.
753x416xiphone-xi-serisi-ortaya-cikti-shiftdelete-2.png.pagespeed.ic.ebEcyugXcd.jpg
Bilindiği üzere iPhone XI ve XI Max ikili kamera kurulumundan üçlü kamera kurulumuna geçerken, yeni iPhone XR da ikili kamera kurulumuna geçiş yapacak. Bununla birlikte iPhone XI modellerinde olması beklendiği gibi, yeni iPhone XR da kare bir kamera yapısına sahip olacak. iPhone XI modellerindeki üçüncü kameranın ise ultra geniş açı özelliği ile gelmesi bekleniyor.

Bu videoda gösterilmeyen tek detay ise, Apple’ın yeni modellerinde kullanacağı iddia edilen buzlu arka cam tasarımı. Son zamanlarda çıkan raporlar, şirketin kare kamera kurulumunun göze batmasını engellemek için böyle bir yola başvuracağını işaret etmekteydi.





 
Üst Alt