Son Konu

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 8 Altcoin, Büyük Potansiyele Sahip!

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Stock-REU2-3.jpg

Bir milyonun üzerinde abonesi olan Altcoin Daily, büyük potansiyele sahip olduğunu düşündüğü 8 altcoin’in listesini, yakın zamanlı bir videosunda paylaştı.

Altcoin Daily: Bu altcoin’ler dikkate alınmalı


Analistin dikkat çektiği ilk coin, Crypto.com Coin (CRO) oldu. Platform 1 milyar dolarlık bir spor pazarlama kampanyası yürüttüğü için kripto para son zamanlarda gündemde. Analiste göre bu durum, platforma muazzam bir değer katabilir. İkinci olarak analist, Injective Protocol’e (INJ) dikkat çekiyor. Protokol, 120 milyon dolarlık bir teşvik programını başlatıyor. Program, faaliyetlerine dayalı olarak protokolü kullanan piyasa yapıcılara ve traderlara fon tahsis edecek.
financial-investment-broker-workplace-JB47LMS-Envato-Elements-scaled-1.jpg
Üçüncü sırada, Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere gündemden düşmeyen bir coin olan SAND bulunuyor. Metaverse alanının parlamasıyla ivme kazanan bu altcoin; analiste göre, Sandbox Alpha’nın 29 Kasım’da piyasaya sürülmesiyle patlamaya hazır. Öte yandan Ethereum, DeFi ve NFT’ler ile muazzam bir değer görüyor. Analist, ETH odaklı projeler olan Metamask ve Consensys’taki gelişmeleri vurguluyor. Beşinci olarak Chainlink gündeme geliyor. Videoda, Chainlink’in 2021’in 3. çeyreğinde rekor bir ekosistem ivmesi sergilediğinden bahsediliyor.

Altıncı sırada, tedarik zinciri güçlendirme protokolü VeChain’in VET tokenı yer alıyor. Ağda PoA 2.0 konsensüs mekanizması yükseltmesi gerçekleşiyor. Analiste göre yükseltme, ticari ve endüstriyel uygulamalara daha fazla yardımcı olacaktır. Altcoin Daily’nin yukarı yönlü potansiyele sahip olduğunu düşündüğü son 2 coin ise, dApp dağıtımı için zk-STARK ölçeklendirme çözümü başlatan Polygon (MATIC) ve yakın zamanda yeni zirveler gören Avalanche (AVAX) oldu.
 
Üst Alt