Son Konu

İşte 2022’de Patlaması Beklenen 10 Altcoin’in Listesi!

klimaci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
151,968
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
papers.co-nz62-missile-rocket-nasa-landscape-nature-36-3840x2400-4k-wallpaper-scaled.jpg

Son birkaç yılda kripto para birimleri, Blockchain teknolojisi ve DeFi inanılmaz bir ivme yakaladı. Yazının devamında, analist Aratrika Dutta’nın 2022’de patlama beklediği Bitcoin, Ethereum, Cardano dışındaki 10 altcoin projesini inceliyoruz. Ayrıntılar Kriptokoin.com‘da.

2022’nin en iyi altcoin projeleri

  • Solana işlemleri inanılmaz kısa sürelerde gerçekleşir. Solana’nın hibrit protokolü, hem işlem hem de akıllı sözleşme yürütme için önemli ölçüde azaltılmış doğrulama süreleri sağlar. Yıldırım hızındaki işlem süreleri kurumsal yatırımcıyı çekmeye devam ediyor.
  • Avalanche, Dapp ve özel Blockchain’ler için bir platform olarak işlev gören birinci katman Blockchain’dir. Ethereum’u yerinden etmeyi amaçlar. Ölçeklenebilirlikten ödün vermeden saniyede 6.500 işleme kadar daha yüksek işlem çıktısına sahip olarak bunu yapmayı hedefliyor.
  • Algorand, çok çeşitli uygulamaları destekleyen, kendi kendini idame ettiren, merkezi olmayan, Blockchain tabanlı bir ağdır. Bu sistemler güvenli, ölçeklenebilir ve verimlidir, gerçek dünyada etkili uygulamalar için tüm kritik özelliklerdir.
  • Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. Platformda, gelişicilerin ihtiyaç duyduğu herhangi bir alt yapı oluşturulabilir.
  • Aave, insanların kripto para ödünç almasına ve ödünç almasına izin veren merkezi olmayan bir finans protokolüdür. Borç verenler, likidite havuzlarından faiz kazanabilir. Borçlular daha sonra bu likiditeyi kullanarak bir flash kredi almak için kriptolarını teminat olarak kullanabilirler.
bitcoin-altcoin-season-analyzing-iStock-1292246343.jpeg
  • Shiba Inu,17 Eylül 2021’de Coinbase platformunda listelendi. Bu haber, Shiba Inu’nun fiyatının takip eden iki gün içinde %40’ın üzerinde artmasına neden oldu ve SHIB’i tekrar gündeme getirdi.
  • Terra, fiyat istikrarlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için fiat sabitli stablecoin kullanan bir Blockchain protokolüdür. Hızlı ve uygun fiyatlı ödemeler sunar.
  • Uniswap, DeFi token’lerinin ticaretini kolaylaştırma rolüyle tanınan popüler bir merkezi olmayan ticaret protokolüdür. Token tutan herkese tamamen açık olmayı amaçlar.
  • Chainlink, merkezi olmayan bir oracle ağıdır. Blockchain harici verileri, olaylar ve ödeme yöntemleri ile güvenli bir şekilde etkileşime girmesine izin verir.
  • Altcoin projesi Polkadot, cross-chain aktarımını kolaylaştıran, birbirleriyle birlikte çalışabilir çok çeşitli Blockchain yapan açık kaynaklı bir protokolüdür. Yeni uygulamaların, kurumların ve hizmetlerin oluşturulmasını basitleştirmeyi amaçlar.
 
Üst Alt