Son Konu

Zildeki 'sağlıkçı' yazısına kandı! Sülük tedavisi hayatını kararttı

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
zildeki_saglikci_yazisina_kandi_suluk_tedavisi_hayatini_karartti_1640032380_0532.jpg

İstanbul'da yaşayan ve bedeninde hemoroit oluşan 42 yaşındaki Ebru B., yaşadığı dertten kurtulmak için birçok kere tedavi oldu. Hemoroitten bir türlü kurtulamayan genç bayan, yaptırdığı sülük tedavisi sonrası vefattan döndü.



Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine nazaran Fatih'te zilinin üzerinde 'Sağlıkçı' yazan bir apartman dairesine Giden Ebru B. kelamda sıhhat merkezinde süreç odasına alındı.

Sedyeye yatan bayana süreç başlatıldı. Bayanın hemoroidine yapıştırılan sülük bir türlü tutunamadı. Argümana nazaran hekim olduğunu söyleyen misyonlu hemoroidi jiletle kesti. Ebru B.'ye pis kanın akıtılması için hemoroidin jiletle kesilmesinin zarurî bir durum olduğu söylendi. Tabip, kanamanın bir gün süreceğini söyleyerek seans fiyatını aldı ve Ebru B.'yi taburcu etti.

Saatlerce banyoda kalan ve ağır kan kaybeden bayan, annesinin meskene gelmesiyle mevtten kurtuldu. Annesinin 112 Acil Servisi aradı. Konuta gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Ebru B., tedavi edildi.



ŞUURUNU KAYBETTİ

Esenler'deki konutuna gitmek üzere özel bir araca binen bayanın kanaması arttı. Öyleki kan aracın koltuğuna da bulaştı. Konuta gittiğinde kendisinden geçen bayan, banyoya girmek istediği sırada şuurunu kaybetti.

Ebru B.'nin şikayeti üzerine yapılan araştırmada, kelam konusu dairenin Mehmet D. ismine kiralandığı, süreci ise Bağcılar'da aile hekimliğinde hemşire olarak vazife yapan Fatma K.'nin yaptığı tespit edildi.. Polis dairede yaptığı araştırmada ameliyathane biçimine çevrilen odada kavanozlar içinde sülükler buldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi


 
Üst Alt