Son Konu

Hande Soral'ın hamilelik pozu beğeni yağmuruna tutuldu!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
hande_soral_mujdeyi_verdi_bebek_geliyor_1640118013_3606.jpg

Ünlü oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci'den müjdeli bir haber gelmişti. Hande Soral, toplumsal medya üzerinden yaptığı paylaşımla hayranlarını sevindirmişti. İsmail Demirci ile kamera karşısına geçen Hande Soral, elindeki ultrason imajıyla bebek beklediklerini duyurmuştu. Karnı büyümeye başlayan ünlü oyuncunun toplumsal medyada yaptığı son paylaşım büyük ilgi gördü.


HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE
Küçük Bayanlar dizisindeki Armağan karakteri ile ünlenen ve şu sıralar 'Bir Vakitler Çukurova'nın 'Ümit'i ünlü oyuncu Hande Soral, 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile dünya meskenine girmişti.

Hande Soral, sık sık kullandığı Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaştığı hamilelik pozu çok beğenildi. 170 bine yakın beğeni alan Soral, içinde "Baby Demirci 19 weeks" yazılı bir çerçevenin önünde pembe elbisesi ile poz verdi. Paylaştığı gönderiye ise "Baby Demirci yolu yarıladı" açıklamasını düştü.



BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELİRLİ OLDU

Ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Çift, toplumsal medya üzerinden yaptığı paylaşımla hayranlarını sevindirdi. Dad (baba) yazılı şapka takan İsmail Demirci ile kamera karşısına geçen Hande Soral, elindeki ultrason imajıyla bebek beklediklerini duyurdu.



Bebekleri olacağını duyuran çift, dün cinsiyet partisi düzenledi. Yakın arkadaşları ve ailesiyle bir parti düzenleyen ünlü çift, burada bebeklerinin cinsiyetini de açıkladı. Hande Soral ve İsmail Demirci bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Çiftin oğlu olacak.



Ünlü ikili toplumsal medyadan yorum ve beğeni yağdı. Kendisi üzere oyuncu kardeşi Bensu Soral ise "Teyze oluyorum" diyerek ablasının memnunluğunu paylaştı.


 
Üst Alt