Son Konu

Milyonluk Takipçili Analist: Bu Altcoin İçin 1 Dolar Geliyor!

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
bigstock-Futuristic-Raise-Arrow-Chart-D-270585412.jpg

Milyon aboneli Youtube altcoin analiz kanalı Coin Bureau, Crypto.com için beklenen fiyat hareketlerini özetliyor ve CRO’nun devam eden yukarı potansiyelinin nedenlerini açıklıyor. Bizde, Kriptokoin.com olarak videonun öne çıkan başlıklarını derledik. İşte Guy’un 1 dolarlık CRO hedefleri…

Crypto.com (CRO) genel bakış


Crypto.com, alım satım, borç verme, ödünç alma, stake etme, DeFi, cüzdanlar ve ödemeler dahil olmak üzere kripto ile ilgili bir dizi ürün ve hizmet sunar. Kanalın analistlerinden Guy, projenin en ünlü ürününün muhtemelen %8’e kadar anında geri ödeme, ücretsiz Netflix, Spotify ve çeşitli işlevlere sahip VISA banka kartları olduğunu vurguluyor. Ayrıca, CRO için ön satış, halka açık satış ve ICO yoktu. Bu yılın Şubat ayında Crypto.com, şirketin neredeyse tüm CRO arzını muhasebeleştiren CRO’nun %70’ini yakacağını duyurdu.
1_SF_dgTnbVni1116mD91elg-640x360-1.jpeg
Altcoin CRO fiyat analizi

CRO haftalardır yükseliyor ve son zamanlarda 0,50 doların üzerinde ATH seviyesine ulaştı. Analiste göre, bu ralli Crypto.com’un UFC ile 175 milyon dolarlık pazarlama anlaşmasını açıkladığı Temmuz ayından başlıyor. Ardından, Ekim ayında Crypto.com’un “Fortune Favors The Brave” başlıklı bir reklam içeren küresel marka kampanyasının lansmanını duyurduğu bir başka fiyat patlaması gerçekleşti. Coin Bureau analisti, CRO’nun SEC’in gözünde bir menkul kıymet olarak görülebilmesinin biraz şaşırtıcı olduğunu ekliyor.

Projenin potansiyellerine gelirsek, analiste göre CRO’nun düşük fiyatlı olmasına aldanmamak gerekiyor. CRO 1 dolardan düşük olmasına rağmen, piyasa değeri 10 milyardan fazladır. Analist, bireysel yatırımcıların CRO’yu sadece bir kripto para birimi olarak görmesi nedeniyle, fiyatın sadece spekülasyonlarla artabildiğini söylüyor. Ancak şimdi Crypto.com’un marka bilinirliğinin özellikle diğer borsa tokenleri üzerinde büyük bir avantaj sağlıyor. Son olarak, Crypto.com akıllı sözleşme işlevine sahip bir Blockchain’e ait olduğundan, bu ek talep boyutu, analistin mevcut kripto boğa piyasası bitmeden CRO’nun 1 dolara çıkacağına inanmasına neden oluyor.
 
Üst Alt