Son Konu

Telefonları Hazırlayın: Apex Legends Mobile Türkiye’ye Açılıyor!

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-a7ee7fa0e6ae9d0bc2f6787959125d35ca21c44e.jpg


Battle royale türüne getirdiği yeni soluğun ardından mobil kanadında da oyuncular tarafından bir süredir merak ve heyecanla beklenen Apex Legends Mobile nihayet Türkiye'ye de açılıyor!


Battle royale türünün en başarılı temsilcilerinden olan Apex Legends 2019 yılında piyasaya sürülmüştü.




Türün dinamiklerini değiştiren ve daha sonra standart hale gelecek pek çok mekaniği kazandıran yapım oyuncular tarafından da büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. Geliştiriciler de bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak oyunu sürekli güncel tutmaya ve iyileştirmeler yapmaya devam ettiler.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan oyun pek çok farklı platformda oyuncularla buluştu.



Geçtiğimiz aylarda farklı platformlardaki kullanıcıların bir arada oynamalarına olanak tanıyan çapraz platform desteğine de kavuşan yapım için sırada bambaşka bir alan var.

Duyurusu ile heyecan yaratmış olan Apex Legends Mobile büyük bir kitle tarafından merakla bekleniyor.



Ülkemizde de hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip olan yapımın mobil versiyonundan iyi haberler var. Açıklamalara göre Apex Legends Mobile Türkiye'ye de açılıyor!

Oyunun kapalı betasına önümüzdeki ayın ortasından itibaren ülkemizden de erişim sağlanabilecek.



Oyuncular aynı zamanda oyunun beta süreci için şimdiden ön kayıt oluşturabiliyorlar. Türkiye ile birlikte Mısır, Meksika, Kolombiya ve Peru da sürece yeni dahil edilen ülkeler oldular.

Apex Legends mobilde de harika bir deneyim vadediyor.



Tıpkı konsol ve PC'lerde olduğu gibi mobil cihazlarda da akıcı bir oyun deneyiminin yanı sıra göz kamaştıran grafikler ve çözünürlük sunacağı belirtilen oyunun tam çıkışı için ise net bir tarih verilmiş değil.

İlginizi Çekebilir
 
Üst Alt