Son Konu

Manavgat Yangını İçin Gönderilen Yardım Kolisinin İçinden Çıkanları Görünce Sinirleriniz Çok Bozulacak

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-ec75e5baf9e839220abd625c6159e11e4e04387c.jpg


Manavgat yangını, Bodrum yangını, Marmaris yangını hâlâ devam ediyor. Ülkenin en yeşil yerleri kül oldu. Bilhassa Manavgat'ta çok büyük bir hasar var. Beşerler yardımlaşma için kenetlenip felaket bölgelerine koliler gönderiyor. Lakin kimi kolilerin içinden çıkanlar nitekim çok hudut bozucu. Bakın onlardan bir tanesi burada!


Günlerce dinmeyen Manavgat yangını büyük ölçüde bitse de hala daha büsbütün geçmiş değil. Yangının büyük kısmı bitti evet, zira daha fazla yanacak yer kalmadı.




Yangından sonra çekilen fotoğraflar ise felaketin ne kadar büyük çaplı olduğunu gösteriyor. Her yer kül olmuş durumda.



Beşerler konutlarını barklarını bırakıp hayvanlarına sahip çıkmaya çalıştılar. Birçok hayvan telef oldu, birçok mesken yandı...



Gruplar ve gönüllüler de canhıraş bir formda yangını söndürmek için uğraştılar. Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları, vakit zaman gerekli muhtaçlık listelerini yayınladılar.



Bakın mesela burada son liste var, bilginize...



Lakin herkes o kadar yeterli yürekli değil. Bir kullanıcının paylaştığı Manavgat yardım kolisi içinden çıkan şeylerin fotoğrafı aşağıda.



Topuklu tüylü terlik, topuklu ayakkabılar, temizlenmemiş kilim ve kullanılmış iç çamaşırları... Size ne demek lazım sanki?



Yardım kolisinden çıkan bu anlamsız şeyler için Twitter'da da reaksiyonlar yükseldi.


twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com
 
Üst Alt