Son Konu

Samsung telefonlar için One UI 2.0 müjdesi!

bilgisayarci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,563
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
95
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
samsung-one-ui-2-1.jpg



Bu yıl büyük bir değişim sürecine girerek onlarca yeni akıllı telefonu kullanıcılar ile buluşturan Samsung aynı zamanda kullanıcı arayüzünü yeniledi. Android Pie güncellemesini alan tüm modeller Samsung One UI arayüzüne kavuştu.

Yıllardır kullanılan TouchWiz arayüzünün ardından Samsung modellerini baştan aşağı değiştiren arayüz, yuvarlatılmış ikonlar ve karanlık mod gibi değişiklikler ile tüm özellikleri çok daha modern bir tasarım ile kullanıcılara sunuyor.

One UI 2.0 arayüzü Android Q ile gelecek!


Note 10’u tanıtmasına kısa süre kalan Samsung aynı zamanda önümüzdeki ay yayınlanması beklenilen Android Q için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Android’in yeni sürümü ile birlikte One UI 2.0’a geçiş yapılacağı ortaya çıktı.
967x544xsamsung-one-ui-2-2.jpg.pagespeed.ic.YgkozPbvKj.jpg
Bu sayede Android Q sürümünün getirdiği yenilikler Samsung kullanıcılarına sunulacak. Bu özelliklerin başında iOS cihazlarda Ekran Süresi olarak yer alan, uygulama kullanıma sürelerini kontrol etmeyi sağlayan Dijital Ferah özelliği yer alıyor. Daha gelişmiş izinlerin yanı sıra paylaşım menüsü elden geçirilecek.

Ek olarak Samsung’un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S11’de One UI 2.1 sürümüne geçiş yapacağı belirtiliyor. Tabi, henüz bu sürümün beraberinde getireceği yenilikler bilinmiyor.



 
Üst Alt