Son Konu

En lezzetli ve doyurucu iftar menüsü nasıl hazırlanır? 24. gün iftar menüsü

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
en_lezzetli_ve_doyurucu_iftar_menusu_nasil_hazirlanir_24_gun_iftar_menusu_1617784389_3706.jpg

24. gün iftar menüsü ile çorba tanımından tatlı tanımına çeşitli yemekler sunuyoruz. Her bir tanım için hazırladığımız detaylı tarifler ile pratik bir halde yapabileceğiniz yemeklerinizi sevdiklerinize gönül rahatlığı ile servis edebilirsiniz. İşte birbirinden lezzetli tanımları sunduğumuz 24. gün iftar menüsü…

Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız şu devirde iftar menüsü tanımları vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ramazan ayı 24.gün iftar menüsü için araştırmalarını sürdürenler en sağlıklı, lezzetli ve doyurucu menüleri oluşturmak için sabah saatlerinden itibaren sorgulamalar yapmaya başladılar. Bilhassa iftar sofralarına hafif bir çorba ile başlanması gerektiğinin altı uzmanlar tarafından çiziliyor.  Yasemin.com grubu olarak Türkiye’nin en lezzetli iftar menüsü örneklerini vermeye 24. günde devam ediyoruz! Açılışta iftarlık kıymalı tarhana çorbası; ana yemekte süper lezzetiyle çıtır tavuklar, yanında kendi sosunda pişen domatesli makarna var! İftar tatlısı ise bu menüye çok yakışacak hali şahane kıyır kıyır kalburabastı! Sofralarınıza konuk olmak için sabırsızlanıyoruz, yarının menüsü için takipte kalın!

Kaçıranlar için 22. gün iftar menüsü:

24. GÜN İFTAR MENÜSÜ

KIYMALI TARHANA ÇORBASI:



Bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle bilhassa kış aylarında kesinlikle tüketilmesi gerekenler ortasında yer alan tarhana çorbasını kıymalı bir formda de yapabilirsiniz. Pekala kıymalı tarhana çorbası nasıl yapılır? Kıymalı tarhana çorbasının püf noktaları nelerdir? İşte tanımı:

ÇITIR TAVUK SOTE:

Tavukla hazırlanan tarifler ortasında en sık yapılan sote adeta kaşık kaşık yediren cinsten. Sıcacık bir ekmekle enfes bir akşam yemeği hazırlamak isterseniz pratik tavuk sote tanımımızı inceleyebilirsiniz.  Püf noktalarıyla birlikte bulabileceğimiz bu içeriğimizde tam da davet sofralarına yakışır tavuk sotenin gelin birlikte tanımına göz atalım:



Dışarıdan sipariş etmenize gerek kalmayacak en lezzetli süper çıtır tavuklar! Birkaç kolay kademede basitçe hazırlayıp iftara sıcak servis edebilirsiniz.

DOMATESLİ MAKARNA:

Öğrenci meskenlerinin ve bekarların vazgeçilmez tanımları ortasında yer alan makarnaya hem kolay hem de güzel bir sosla taçlandırmak ister misiniz? Üretimi epey kolay olan domates soslu makarnayı yedikçe yemek isteyeceksiniz. Kokusuyla da tok olsanız bile yiyebileceğiniz domates soslu makarnanın tanımı haberimizin ayrıntılarında. 



Salçalı, kremalı, sarımsaklı ve domatesli iştah açan sosunda pişen makarna elbet tüm ailenin beğenisini toplayacak! Hazırlaması kolay, bütçe dostu domatesli makarna için tık tık!

KALBURABASTI:

Yüzyıllardır severek yapılan kalburabastı tatlısı, hafif ve lezzetli tatlılardan birisidir. İmali güç üzere görünse de yanlışsız materyaller ve elinizin alışmasıyla kolaylıkla yapabileceğiniz  kalburabastının pratik tanımını sizlerle paylaşıyoruz. Pratik kalburabastı tatlısı nasıl yapılır? Kalburabastının püf noktaları nelerdir? Öğrenmek için yazımıza göz atın.



İftar sonrası çaylar demlensin! Ağızda dağılan kıyır kıyır kalburabastı tatlısı sunumu başka lezzeti farklı şahane şerbetli ramazan tatlısı. Formu nasıl mı verildi? İşte püf noktalı detayları!

GÜZEL İFTARLAR...
 
Üst Alt