Son Konu

YouTube Premium’da beklenen özellik geldi!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
youtube-premium-hd-video-indirme-secenegi-firsatini-aktiflestirdi.jpg



Üç ay boyunca ücretsiz deneme fırsatı sunan YouTube Premium için bir güzel haber daha geldi. Kaliteli video indirmek isteyenlerin günlerdir beklediği bu özellik, resmi olarak duyuruldu. İnternete bağlanmaya gerek kalmadan kaliteli video izleme günleri başlıyor.

YouTube Premium HD video indirme seçeneğini getirdi


Bu güncellemeden önce en fazla 720p kalitesinde video indirilebiliyordu. Reddit forumlarına üye olan bir kullanıcı, iPhone kullandığını ve aşağıdaki ekran görüntüsünün telefonuna geldiğini belirtti. Bu görüntü, YouTube yetkilileri tarafından doğrulandı. Sonuç olarak 1080p devri başladı.
358x775xyoutube-premium-hd-video-indirme-secenegi-firsatini-aktiflestirdi-1.jpg.pagespeed.ic.jc9IVOHPuS.jpg
Henüz çok yeni olan bu özellik, Android tabanlı telefonlarda yer almıyor. YouTube’da çalışan bir şirket sözcüsü, bu sistemin birçok ülke pazarında devreye gireceğini söyledi. Ülkemizin bu listede bulunup bulunmadığı konusunda ise bir bilgi yok. İlgili güncelleme zamanla yayılacak.
xyoutube-premium-hd-video-indirme-secenegi-firsatini-aktiflestirdi-2.jpg.pagespeed.ic.FdpE3-NYGW.jpg
Reklamsız bir YouTube isteyenlerin istediğini yerine getiren YouTube Premium, arka planda YouTube özelliği ile de müşterilerini mest ediyor. YouTube Premium Music servisi aracılığı ile müzik dinlemeyi kolaylaştıran firmanın 1440p veya 4K çözünürlükleri için herhangi bir çalışması yok.



90 gün boyunca ücretsiz denenebilen YouTube Premium, aylık 16.99 TL talep ediyor. Eğer YouTube Music kullanıcısı olmak istiyorsanız aylık 13.99 TL talebini olumlu karşılamanız gerekiyor.



 
Üst Alt