Son Konu

Matrix 4, Genç Bir Morpheus Arıyor

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Geçtiğimiz günlerde resmen duyurulan Matrix 4 sineması, serinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetmişti. Ayrıyeten sinemada tekrar Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'u da görecek olmamız korkunç bir haberdi. Ama herkesin aklında bir soru vardı, bu sinemanın Morpheus'u nerede?!

Özgün seride Laurence Fishburne tarafından canlandırılan Morpheus için yeni sinemada kimse duyurulmadı. Fishburne takımda yoktu. Bunun sebebi ise ortaya çıktı. Variety'nin haberine nazaran stüdyo dördüncü sinema için Morpheus'u canlandıracak genç bir aktör arıyor. 

Neo, Trinity ve Morpheus'un mükemmel bir üçlü olduğunu biliyoruz. Gelgelelim bu genç Morpheus haberleri biraz başları karıştırdı. Çünkü bu aktör geçmişe dönük sahneler için mi kullanılacak? Yoksa yeni seride sahiden genç bir Morpheus mu göreceğiz? Tahminen de Laurence Fishburne de sinemaya katılacak? Şu an için Morpheus'un hangi hapı seçeceği hiç belirli değil. 
  • Matrix 4 Onaylandı! Keanu Reeves Geri Dönüyor!
  • Michael B. Jordan'lı Matrix 4'ün Çekimlerine Seneye Başlanacak
Sinemayla ilgili birinci söylentiler çıktığı vakit Michael B. Jordan'ın takımda olacağı belirtiliyordu. Tahminen de B. Jordan aranılan Morpheus rolü için "seçilmiş kişi" olabilir. Şu an için dördüncü sinemayla ilgili bildiğimiz pek ziyade şey yok, lakin sinemayla ilgili birinci posterler ve tanıtım aşamaları başladığı vakit muhtemelen Neo-Trinity-Morpheus üçlüsünü kimlerin canlandıracağını öğreniriz. 
 
Üst Alt