Son Konu

Fortnite Sezon 10 güncellemesi çıktı

tekin

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,708
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
95
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
fortnite-sezon-10-guncellemesi-cikti.jpg



Epic Games’in mimarlığında çıkartılan Fortnite oyununa ilişkin yeni sezon güncellemesi çıktı. Böylece Fortnite Sezon 10 gelmiş oldu. Oyuncuların uzunca süredir beklediği yeni sezon ile birlikte oyuna yeni görevler, eşyalar ve hata gidermeleri dahil edildi.

Fortnite Sezon 10 güncellemesi yayınlandı

fortnite-sezon-10-guncellemesi-cikti-2.jpg
Epic Games’in tabiriyle 10.00 sürümü resmen yayınlandı ve oyuna ilişkin yama notları da paylaşıldı. Güncelleme ardından oyuna eklenen ilk yeniliklerden birisi B.R.U.T.E robotu oldu. Robotu kullanmaya başladıktan sonra kollarındaki silahları kullanarak düşmanlara karşı üstünlük elde edebilirsiniz. Oyunda keşfedilecek pek çok yenilik olduğunu söyleyebiliriz.

İki kişilik olarak yer alan yeni B.R.U.T.E aracına tek başınıza binerseniz sürüş ve atış kontrolü sizde olur. Ancak iki kişi binerseniz bir kişi sürücü bir kişi de atıcı olarak görev alır. Robotta atıcı olarak yer alan kişi  yani “yolcu” av tüfeği ile birlikte füze fırlatıcıyı kontrol eder. Av tüfeğinin klips boyutu 10, hasar puanı 50 ve kafadan vuruş çarpanı 1.5X olarak belirlenmiş durumda.

Füze fırlatıcının özellikleri ise şöyle:

Aynı anda 10 füze ateşleyebilir. Tetikleyiciye basılı tutulması durumunda bu füzeler hazır hale gelir.
Tetikleyici serbest bırakıldıktan sonra hazır olan füzeler veya 10 füze otomatik olarak ateşlenir.

Boy Koruması’nın da eklendiği Fortnite Sezon 10 sezon kapsamında, robot 5 saniye boyunca kişisel bir ek koruma oluşturmak için kullanılır.

Fortnite Sezon 10 eklenen silahlar ve özellikler


Tonozlu
Baller
Dörtlü Kırıcı
Çakmaktaşı Vuruş Tabancası
Gölge Bombası
Yarı-Otomatik Keskin Nişancı Tüfeği
Taktik saldırı tüfeği
Taret takılı
Hava saldırısı

Ayrıca oyun üzerinden güncelleme notlarının tamamını kontrol edebilirsiniz. Oyunun mağaza sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



 
Üst Alt