Son Konu

Bayıldığımız Türk Filmlerinin Absürtlükte Çığır Açmayı Hak Eden Aşırı İlginç 13 Özeti

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-891a11c50942d5498588fe4cbe043500979507e4.jpg


Türk filmlerine bayılanlar online mı? Eğer bu filmleri seyrettiyseniz aşağıda yazdığımız özetlere bayılacağınızdan eminiz. Yok seyretmediyseniz, biz sizin yerinize zaten seyrettik bunları. Saatler süren filmleri iki üç cümleye sığdırdık, vallahi tam oldu.


1. Instagram olmadığı için reel hayatta kapışmak zorunda kalan iki güzel kadının inanılmaz mücadelesi. Banu, elitliğinden ödün vermeyerek Serpil'e ayar vermektedir. Fakat Serpil, hilal taktiği kullanarak savunma yapmaya programlanmıştır. Ortalık karışır...




Filmimizin adı: BU İKİLİYE DİKKAT (1985)

2. Zenginlikten bunalmış bir grup genç sürekli diskoya gitmektedir. Diskoda sigorta+yol+yemek ile çalışan kadrolu torbacı Corci, bu gençlere fenalıklar yapar. Gençler sonra diskoya gitmez olurlar...



Filmimizin adı: BEYAZ ÖLÜM (1983)

3. Birbirinden nefret eden iki kardeş, bayram sabahı olması sebebiyle bayramlaşıp öpüşmek zorunda kalırlar. Mafya babası olan abi, az evvel öpüştüğü polis kardeşi tarafından tutuklanır ve anneleri kenarda kalp krizi geçirir.



Filmimizin adı: KURBAN (1986)

4. Hülya Avşar, parlak taytı ve perma saçlarıyla aerobik yaparken spor salonuna İbrahim Tatlıses girer. Hülya'yı zıplarken gören İbrahim, "Tövbe estağfurullah" deyip kafasını çevirdikten sonra spor salonuna yıllık üyelik için başvurmuştur bile.



Filmimizin adı: MAVİ MAVİ (1985)

5. Hayattaki en büyük talihsizliği, Nuri Alço gibi bir amcaya sahip olmak olan Emrah, saf saf yaşayıp gitmektedir. Şerefsiz amcası, bu saf ailenin başına tsunami hariç tüm felaketleri getirir.



Filmimizin adı: AYRILAMAM (1986)

6. Sezercik, köyde yaşayan annesine diksiyon, bale ve squat dersleri aldırmaya karar verir çünkü adi babasından intikam alması gerekmektedir. Kadının diksiyonu düzelince, Sezercik'in babası eski karısını tanıyamaz ve olaylar gelişir.



Filmimizin adı: ANALAR ÖLMEZ (1976)

7. Bahar, mahalleden yavuklusu olan Ümit'i tam evlenecekken terk eder çünkü ileride Ümit'in o kadar da ünlü olacağını kestirememiştir. Neyse, sonra Bahar kocasıyla başka adam yokmuş gibi Ümit'i sahnede dinlemeye gider ama Ümit sahneden eski sevgilisine çok fena laf sokar; Bahar sosyetesini bozmadan oracıkta şok geçirir.



Filmimimizin adı: NİKAH MASASI (1982)

8. Serdar, aşırı derecede zengin ama yalnız bir adamdır. Boş zamanlarında çiftliğine gidip atlarını sever ve uyumsuz kızı ile vakit geçirir. Bir gün Gülbahar ile tanışır ve çiftliğe birlikte at sevmeye giderler.



Filmimizin adı: YASAK İLİŞKİ (1983)

9. Tarık, bi tane adamın hayatını kurtarır çok gerek varmış gibi. Adam da vefa borcu yüzünden bunu yanına alır, sağ kolu yapar. Türkan da Tarık'ın eski sevgilisidir ama akıllı olduğu için fakiri bırakıp zengine gitmiştir. Türkan, Tarık'ı seksapelitesiyle bir kere daha döver!



Filmimizin adı: DEVLERİN AŞKI (1976)

Not: Kadir İnanır'ın en yakışıklı, Türkan Şoray'ın en güzel olduğu dönemde çekilen muhteşem filmlerden biri.

10. Ayşe, çok lazımmış gibi köyünü bırakıp şehre gelir. Bir grup angut şehirlinin arasına düşer ve bunlar Ayşe ile dalga geçmeye başlar. Ayşe de orkestraya dönüp "Hey davulcu, Keklik türküsünü biliyon mu?" der ve orkestra "Tamam, bizde!" deyip "Silifke'nin yoğurdu"nu çalar.



Filmimizin adı: HAYAT SEVİNCE GÜZEL (1971)

11. Annesi sürekli poker oynadığı için hayata tutunmakta güçlük çeken İpek, zenginlikten kafayı yemek üzeredir. Gidip çatır çatır baba parası yiyeceği yerde şımarıklıktan depresyona girer ve başına kötü işler gelir.



Filmimizin adı: İLİŞKİ (1983)

12. Sahil yürüyüşüne çıkan Bülent ve Huysuz, katalog çekimi yapan bir grup modele denk gelir. Bülent "Ne güzel mayolar değil mi?" diyerek alışveriş tutkusunu dile getirirken Huysuz "Mayolar güzel de, içindekiler daha güzel" diyerek mankenlere doğru parende atarak tarihin en hızlı yürümesini gerçekleştirir.



Filmimimizin adı: İSTİYORUM (1986)

13. Tutkulu bir aşık olan İskender, uçlarda yaşamaya bayılır. Bu yüzden de sevgilisine trafiğin en yoğun olduğu saatlerde karşıdan karşıya geçme oyunu oynamayı teklif eder. Kıza orada troleybüs çarpar, İskender de 15 gün sonra başka biriyle (Ahu Tuğba) sevgili olur.



Filmimizin adı: GÜLÜMSE BİRAZ (1986) :))))))))))))))))))))))))))))
 
Üst Alt