Son Konu

Google Keep, Play Store’da önemli başarı yakaladı

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
google-keep-play-store-shiftdelete.jpg



Akıllı cihazlarda kullanabileceğiniz en başarılı ve işlevsel not tutma uygulamalarından birisi olan Google Keep Play Store üzerinde dikkate değer bir başarı yakaladı.

Google Keep Play Store üzerinde dikkate değer başarı yakaladı!


Android cihazlarda sıkça kullanılan Google Keep, temelde Android cihazınızla bir bütün haline gelen Gmail hesabınıza bağlı olduğundan, bütün cihazlardan kolay erişim sunmasıyla öne çıkıyor. Başarılı özellikleri ve herkese hitap eden kolay kullanımı ile birlikte Google Keep, Play Store üzerinde 500 milyon indirilme sayısına ulaştı.
625x351xgoogle-keep-play-store-shiftdelete-2.png.pagespeed.ic.sJDrW-4bjq.png
Yapılan tahminlere göre 500 milyonluk indirme sayısının büyük bir kısmı, uygulamayı kendi isteği ile indiren kullanıcılardan oluşmakta. Eğer siz de Android cihazlarınızda basit ve işlevsel bir not tutma uygulamasına sahip olmak istiyorsanız, Google Keep uygulamasına göz atabilirsiniz.

Daha önceden 500 milyon indirmeyi geçen uygulamalardan bazıları

Daha önceden 500 milyon indirmeyi geçen uygulamalar arasında Android Mesajlar, Spotify, YouTube, Facebook, WhatsApp gibi popüler hizmetler ve servisler bulunuyor. Yani Google Keep uygulamasının yakaladığı başarının oldukça önemli bir başarı olduğunu söylememiz mümkün.



 
Üst Alt