Son Konu

Google Haritalar iOS Sürümü Karanlık Mod Desteği Kazanıyor

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
google-haritalar-ios-surumu-karanlik-mod-destegi-kazaniyor.jpg

iOS için Google Haritalar üç önemli özellik güncellemesi alırken bunlar arasında özellikle karanlık mod öne çıkıyor. Önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak özellik için Ayarlar’a giderek özelliği etkinleştirip karanlık modu seçmeniz yeterli olacak.

Google ayrıca, yeni özelliğin iPhone’un pilini daha az zorlayacağını ve bunun iyi bir şey olduğunu söylüyor. Bu etkinin yalnızca OLED ekrana sahip bir iPhone’da hissedileceğini de unutmamak gerek.

google-haritalar-ios-surumu-karanlik-mod-destegi-kazaniyor-2-256x480.png


iPhone ve iPad için geliştirilen uygulamada artık canlı konumunuzu iMessage kullanan herkese gönderebileceksiniz. Bunun için sadece bir konuşma dizisi açmanız ve klavyenin üzerindeki mevcut uygulamalar ve hizmetler listesinden Google Haritalar simgesine dokunup yola çıkabileceksiniz.

Son olarak Google, iPhone ve iPad’e iki yeni araç kutusu getirildiğini duyurdu. Bunlardan ilki bölgedeki trafik durumunu canlı olarak görmenizi sağlarken ikincisi hızlı bir dokunuşla favori yerlerinizi arayabilmenizi sağlıyor.

Ücretsiz olan Google Maps uygulamasını App Store üzerinden hemen indirebilirsiniz.

Diğer taraftan Google Haritalar daha çevre dostu rotalar belirleyerek iklim değişikliği ile mücadeleye katkı sağlamayı hedefliyor.
 
Üst Alt