Son Konu

Yatırım Devi Bugüne Kadarki En Büyük Bitcoin ve Altcoin Bahsine Hazırlanıyor!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
EUXaUPAXQAEAW8H.jpg

Silikon Vadisi’nin ünlü risk sermayesi şirketlerinden birisi olan Andreessen Horowitz’ten Bitcoin ve altcoin piyasasına yönelik önemli bir hamle geldi. Andreessen Horowitz, yeni kripto fonu için 1 milyar dolar toplamaya çalışıyor.

Andreessen Horowitz, bugüne kadarki en büyük Bitcoin ve altcoin bahsini yapmaya hazırlanıyor


Dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Andreessen Horowitz, bugüne kadarki en büyük kripto bahsini yapmaya hazırlanıyor.  Financial Times’ın konuya aşina olan kişilerden alıntı yaptığı bir habere göre, Silikon Vadisi risk sermayesi devi, selefinden çok daha büyük olan 1 milyar dolarlık kripto para odaklı bir fon başlatmak için hazırlanıyor.
Sentiment.jpg
Firma, Nisan 2020’de ikinci kripto para birimi fonu için 515 milyon dolar yatırım yaptı. Andreessen’in ilk kripto para fonu 2018’de 300 milyon dolar topladı. a16z, hem Bitcoin gibi bağımsız kripto para birimlerine hem de bazı önde gelen kripto girişimlerine yatırım yapmaya odaklanıyor. Dev şirket, önde gelen kripto para birimi borsası Coinbase’de göz alıcı 11 milyar dolarlık bir hisseye sahip. Aynı zamanda Andreessen Horowitz, dağıtık defter teknolojisi sağlayıcısı Ripple’ın erken yatırımcılarından biri.    
 
Üst Alt