Son Konu

The Mandalorian Dizisinde Boba Fett'i Görebiliriz

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_60553.jpg

Disney+'nın The Mandalorian serisi yayınlanan birinci iki kısmıyla büyük bir beğeni topladı. Star Wars hayranlarıyla arası pek uygun olmayan Disney, Mandalorian sayesinde bu durumu da biraz toparlamaya başladı. Serinin atmosferi, geçtiği periyodu ve elbet karakterleri büyük merak uyandırmayı başardı. Serinin 2. dönemi için şimdiden birtakım hazırlıklar başladı.

The Mandalorian'ın yapımcılarından ve direktörlerinden olan Dave Filoni, Entertainment Tonight'a verdiği röportajda hikayenin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hayranların merak ettiği Darth Maul ve Boba Fett üzere karakterlerle ilgili de konuşan Filoni, şimdilik çok ziyade detaya girmekten kaçındı.

"İlginç bir durum, ortada her hengam ihtimaller var. Ben hikaye anlatış halimizi kısıtlamak istemiyorum, neler olacağını kim bilir? Darth Maul'un tekrar hayata dönmesine yardım eden kişi bence sahiden iki yüzlüdür. Bana nazaran Sarlacc çukuruna düşen birisi hayatta kalamaz lakin bilemiyorum. Star Wars içerisinde her şey mümkün. Hayranlar bir şeyi sevdiği vakit, o şeyin mümkün olma ihtimali yükseliyor. Yani neler olacağını kim bilir? Ancak şimdilik elimizde Mando var." diyen Filoni, hayranların dileklerine kıymet verdiğini ve ileride Mandalorian serisinde epey kıymetli vakalara tanıklık edebileceğimizin sinyallerini verdi. 
  • The Mandalorian, First Order'ın Doğuşunu Da Anlatacakmış!
  • Pedro Pascal, The Mandalorian Serisindeki Rolünden Bahsetti
The Mandalorian serisi şimdilik hayli şık gidiyor, mahsusen barındırdığı o ekstra karakter (internet aleminde fenomen olmasına karşın izlemeyenler için spoiler vermeyelim) büyük yankı uyandırdı. Karakterlerin buradan sonra izleyecekleri yol ve hikayenin gidişatı yeni yahut eski karakterleri görme formumuzu etkileyecektir. Bilhassa ben bir noktada Han Solo'yu görebiliriz diye düşünüyorum, natürel evvel Harrison Ford'un ikna edilmesi lazım. 
 
 
Üst Alt