Son Konu

Dev İsimden Tahmin: Shiba Inu (SHIB) 10x Yapar Mı?

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
shiba-inu-cryptocurrency-2-1000x600-1.png

Kripto dünyasındaki devam eden meme coin savaşına değinen Sermaye Piyasaları Başkan Yardımcısı Waseem Mamlouk, Shiba Inu (SHIB)’nun 10 kat yapma ihtimalini değerlendi.

Waseem Mamlouk: Sıfıra yakın olduğunu söyleyebilirim!


Meme coin savaşlarına ve geleceğine değinen Waseem Mamlouk şunları söylüyor:

Shiba Inu (SHIB)’nun buradan 10X yapması, kripto piyasasındaki yatırımcıların çoğunun seçmek zorunda kalacağı anlamına gelir. Son derece başarılı ve çok daha fazla kullanılan token’ler ve projeler var. SHIB için bu son derece olası değil ve hatta bunun olma ihtimalinin yüzde 0’a yakın olduğunu söyleyebilirim.
shiba-inu-2-1280x720-1.jpg
Waseem Mamlouk kullanım durumlarını değerlendiriyor:

Proje, piyasa değerini bulunduğu yerden daha da yükseltmek için geçici olarak yeterli likiditeye pompalansa bile, yine de uygulanabilir bir platform veya herhangi bir hizmet teknolojisi olmayacaktır.

Shiba Inu bir değer deposu olabilir mi?

Mamlouk, bir değer deposu olarak Shiba’yı yorumluyor:

Değer deposuna gelince, zaten hepsinin kralı Bitcoin’e sahibiz ve Shiba gibi bir şeyin yaklaşma şansı kesinlikle yok. Genel olarak meme coin’ler ve meme coin çatışmaları, genel pazar için mutlaka yapıcı değildir, çünkü bunlar, küresel olarak kripto için daha iyi kullanım örnekleri oluşturmak için kullanılabilecek fayda veya gerçek özellikler açısından gerçek değer yaratmazlar ve bu nedenle onların değeri budur. Hepsi bir gün ortadan kaybolmaya mahkumdur.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız Shiba Inu (SHIB) ve Dogebonk (DOBO) çatışmasına buradan göz atabilirsiniz.
 
Üst Alt