Son Konu

Epic Games'in GTA V'i Ücretsiz Vererek 7 Milyon Kullanıcı Kazandığı Ortaya Çıktı

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-b155e307951581a9e204e8cc15c5217fa065185a.jpg


Verdiği ücretsiz oyunlarla birlikte oyuncuların gönlünü kazanan Epic Games'in GTA V'i ücretsiz vererek 7 milyon kullanıcı kazandığı ortaya çıktı. GTA V, geçmiş dönemlerde kısa bir süre için Epic Games'te ücretsiz olmuştu.
Kaynak: ...

GTA V, geçtiğimiz dönemlerde ücretsiz olmuştu.




Dünyanın en büyük oyun firmalarından olan Epic Games, platforma kullanıcı çekmek için her ay birçok oyunu ücretsiz bir şekilde dağıtıyor.

Geçtiğimiz aylarda da GTA V'i ücretsiz olarak kullanıcılarına veren Epic Games, bu hareketi ile birlikte oyuncuların göz bebeği olmuş ve platformuna daha fazla oyuncu çekmişti.

Kısa bir süreliğine ücretsiz olan oyun, ardından yine eski fiyatıyla satılmaya devam ediyor.

Epic-Apple davasında, GTA V'in platforma 7 milyon kullanıcı kazandırdığı ortaya çıktı.



Epic Games ile Apple arasında halen devam eden davada yeni bilgiler ortaya çıktı. Yeni aktarılan bilgilere göre Epic Games, sadece GTA V'i ücretsiz yaparak platforma 7 milyondan fazla kişiyi çekmeyi başardı.

Yapılan açıklamada yer alan diğer bilgilere göre Civilization 6'nın ücretsiz olması platforma 2.5, Subnautica'nın ücretsiz olması ise 1 milyon kullanıcı kazandırmış.

Epic Games, Steam'e rakip olmayı amaçlıyor.



Uzun bir süredir vermiş olduğu ücretsiz oyunlarla Steam'e rakip olmaya çalışan Epic Games, henüz bunu başaramadı. Gelecek dönemlerde sadece Epic Games'te çıkacak olan özel oyunlar ile birlikte platform, Steam'i yakalayıp onu geçmeyi amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir
 
Üst Alt