Son Konu

Sony, PlayStation 5 konusunda geri adım attı

elektronikci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,387
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
sony-playstation-5-geri-adim-atti.jpg


Oyun dünyası son dönemde Sony’nin merakla beklenilen yeni oyun konsolu PlayStation 5’e odaklanmış durumda. 2020’nin sonlarına doğru yani 1 yıldan daha uzun bir süre sonra satışa sunulacak olan konsol için Sony oldukça iddialı.
Piyasadaki oyun konsollarını ikiye üçe katlayacağı dile getirilen PS 5’in teknik özellikleri netleşmiş değil. Buna rağmen kullanılacak olan donanım büyük oranda sızdırılırken, Sony’den iddialı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

PlayStation 5 dünyanın en hızlı konsolu olacak


Sony, PlayStation 5 konusundaki iddialı açıklamasını bu kez bir röportajda veya basın açıklamasında yapmadı. Kıdemli Bulut Yazılım Geliştirme Mühendisi arayışı için yayınladığı bir iş ilanı ile duyurdu.

Sony ilan açıklamasında başvuru yapan kişiler için “2020 yılında çıkacak olan dünyanın en hızlı oyun konsolu PlayStation 5 için çalışan seçkin bir ekibin liderlerinden birisi olacaksınız” ifadesini kullanıyor.

xsony-playstation-5-geri-adim-atti-2.jpg.pagespeed.ic.hcv5ynAihD.jpg
PS 5’in Xbox Scarlett’ten daha güçlü olacağını gösteren bu ifade markanın kendi ürününü ön plana çıkardığını düşündüğümüzde gayet normal görünüyor. Ancak, Japon teknooji devi bu konuda geri adım attı.

İş ilanındaki bu ifade haber sitelerinde hızlı yayıldıktan sonra kaldırıldı. Şu anda ilanda PS 5 konusunda herhangi bir detaya yer verilmediğini görüyoruz. 2020 yılının Aralık ayında tanıtılacak konsoldan beklentileriniz neler?

 
Üst Alt