Son Konu

SHIB ve DOGE Milyoneri Konuştu: 1 Gün Daha Bekleseydim…

teknoloji

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,992
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Investors-Dont-Want-to-Miss-Out-On-Shiba-Inu-While-Some-Are-Getting-Rich.jpg

Bir trader, Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’de (DOGE) 2 milyon doların üzerinde bir kar elde ettiğini ve bu kadar kısa sürede nakde çevirmemiş olsaydı, milyonlarca dolar daha fazla kazanabileceğini iddia ediyor. Gizemli trader, kripto para birimlerinin trade’inden elde edilen hayat değiştiren kârın, her ikisinin de fiyatı yükselmeye devam ederken, bir ev satın alabildiği anlamına geldiğini söylüyor. Bu ilginç hikayeyi Kriptokoin.com olarak okuyucularımız için hazırladık.

SHIB ve DOGE’dan kazandı, eve yatırdı


Trader, Shiba Inu’nun (SHIB) fiyatının “kış ayları” olarak adlandırdığı dönemde sabit kalması nedeniyle sinirine hakim olduğunu açıklıyor. Daha sonra, bu yılın başlarında Dogecoin’den elde ettiği 1 milyon dolarlık kârın üzerine, geçen ay satış yaptıktan sonra 1,1 milyon dolar daha kar elde ettiğini söylüyor.

Shiba Inu, 2020’deki  başlangıcından bu yana  fiyatı  hızla yükselen en popüler kripto para birimlerinden biri. Ancak  kripto para birimleri  son derece değişken ve yatırım yapmak inanılmaz derecede riskli olabiliyor. Diğer yatırım türlerinin aksine, kripto düzenlemeye tabi değil ve bu nedenle işler ters giderse korumasız kalabiliyorsunuz.
shiba-doge-2.jpg
Kriptoyu düşünen herkes için bir diğer önemli endişe ise, ihtiyaç duyduğunuzda varlıklarınızı nakde çevirebileceğinizin garantisinin olmaması. Alım ve satım ücretleri ve masraflar da diğer yatırımlara göre çok daha yüksek olabiliyor.

Bir Reddit forumunda yazan trader, toplam 42 milyar Shiba Inu’nun (SHIB) sonuncusunu, yaklaşık altı gün önce sattığını ve toplamda 1,5 milyon dolar olduğunu söyledi. O zamandan beri değer yükselmeye devam etti ve bugün aynı yatırımı satmak 3 milyon dolar civarında kazandırıyor. Trader ise şu açıklamayı yaptı:

Daha fazlasını beklemek açgözlülük olur, bir ev satın almak istiyordum ve temelde bedava bir tane aldım. Bu yılın başlarında Doge ile bir milyon kazandım ve bir gün daha bekleseydim 7 milyon olacaktı. Şaşkındım ama şimdi geriye dönüp baktığımda, daha fazla param olmadığı için üzüldüğümden daha çok, param olduğu için mutluyum. Eminim SHIB çılgın sayılara ulaştığında sersemleyeceğim ama hey!

İnişler ve çıkışlar

Son zamanlarda iki zıt hikaye, Shiba Inu’ya (SHIB) yatırım yapmanın oynaklığını gösterdi. Bir traderın geçen Ağustos ayında 5.800 pound değerinde kripto satın aldığı ve şimdi 4 milyar pound değerinde olduğu haberlere konu oldu. Gizemli kripto milyarderi, kripto cüzdanlarına göre 14 ay önce para birimi oluşturulduktan kısa bir süre sonra  70 trilyonluk devasa bir coin satın aldı. Etherscan’a göre, anonim yatırımcı, 1 Ağustos 2020’de, sadece bir günde yaklaşık 70 milyar Shiba Inu (SHIB) kripto para satın alarak trade başladı.
shiba-inu-soars-knocking-dogecoin-down-a-notch-20-holders-own-75-of-the-shib-supply-1200x675-1.jpg
Öte yandan, başka bir Reddit kullanıcısı, teyzesini Shiba Inu (SHIB) kripto parasına 200.000 dolar yatırmaya ikna ettiğini ve sadece 24 saat içinde on binlerce dolar kaybettiğini iddia etti. Anonim hesap, 47 yaşındaki teyzesinin, birikimlerini meme parasına yatırmadan önce yaptığı servet hakkında övünmesinden ilham aldığını söylüyor.
 
Üst Alt