Son Konu

Söylenti: Tales from the Borderlands 2 geliştiriliyor

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
109905_640.jpg

Telltale Games, 2018 yılında üzerinde çalıştıkları bütün girişimleri durduklarını ve planlanan gelecek girişimlerin tümünü iptal ettiklerini duyurmuştu. Bu haber bütün oyun yerküresini şoka uğratmış ve Telltale oyunlarını sevenleri derinden üzmüştü. Buna karşın geçtiğimiz devirlerde Telltale Games, The Wolf Among Us 2’nin geliştirilme sürecini yine başlattıklarını duyurarak bir nevi geri döndüklerini de açıklamış oldu. Başkaca Telltale'in Batman Shadows Edition üzerinde çalıştıklarını da biliyoruz. Firmanın sahipliği geçtiğimiz Ağustos ayında el değiştirmişti. Elbet Telltale Games’in bu hareketliliğinde bu durumun büyük tesiri var.  

İki yeni Telltale Games oyunu geliştirliyor


Yeni bir söylentiye nazaran Tales from the Borderlands 2 ve Poker Night 3 geliştirme aşamasında. Söylentinin kaynağı “Hereitismydude” isimli bir Reddit kullanıcısı. Laf konusu kullanıcı The Wolf Among Us 2’nin yine geliştirilmeye başlanması ve Telltale Batman Shadows Edition hakkında yaptığı isabetli sızıntılarla tanınıyor. Bahis Telltale Games olduğunda bu kullanıcının yaptığı sızıntıların doğruluk hissesinin yüksek olduğu düşünülüyor. Tales from the Borderland 2, Telltale Games ve AdHoc Studio iştirakinde geliştiriliyormuş. AdHoc Studio, eski Telltale çalışanları tarafından kurulan bir stüdyo.

Telltale Games’in üzerinde çalıştığı söylenen bir gayri oyun ise Poker Night 3. Yeni Poker Night oyununun Poker Night 3 ismi ile mi çıkacağı yoksa yeni bir isimle çıkarılıp serinin baştan mı başlatılacağı şimdi net değil. Daha evvel hiç Poker Night oynamamış olanlar için biraz bahsetmek gerekebilir. Poker Night, Telltale cihanında konum alan karakterler ile Telltale evrenindeki mekanlarda poker oynadığımız bir oyun.

The Wolf Among Us 2’nin geliştirme sürecinden de kimi yeni haberler var. Oyunun ön geliştirme süreci tamamlanmış. Yani teknik altyapısı hazır diyebiliriz. Adhoc Studio’daki geliştiricilerin senaryoları netleştirmeleri bekleniyormuş. Poker Night 3 ise Telltale Games’deki geliştiricilerin The Wolf Among Us 2’nin hikayesinin netleşmesini beklediği süreçte geliştirilmeye devam ediyor. Şayet hikaye netleşene kadar bitiremezlerse muhtemelen The Wolf Among Us 2’nin sonrasına kalacaktır. Geliştiriciler The Wolf Among Us 2’yi E3’te en âlâ biçimde göstermek isteyecektir. Ben bu sızıntının hakikat olduğunu ve her iki oyunu da velev tahminen fazlasını, E3’te göreceğimizi düşünüyorum.
 
Üst Alt