Son Konu

Yaz aylarında ev temizliği nasıl yapılır?

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
yaz_aylarinda_ev_temizligi_1560256942_3143.jpg

Yazın terleyerek aklık yapmak nispeten dertli bir durum olabiliyor. Ekstra bir uğraş vermeden konutunuzu duru tutmak için yapılması gereken prosedürler ile hem konutta pratik bir arilik gerçekleştirebilir hem de rahat bir konut ortamı sağlayarak sıkılmadan temizliğinizi sonlandırabilirsiniz. İşte, konutunuzu ferah tutmak için arilik metotları...

Mevsimlere nazaran değişen konut temizlikleri de kendi aralarında paylaşım ve değişim gösterebilir. Zira her mevsimde farklı yansımalar ortaya çıkmaktadır. Mevsime nazaran meskeniniz ile ilgilenebilir duruma nazaran farklılıklar oluşturabilir ve onarmak için ayan başlı formülleri uygulayabilirsiniz. Yazın meskeniniz çok çokça neme maruz kaldığında ya da gereğince güneş görmediğinde yanlış bir adım izlememek için sizlere hazırladığımız paklık tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Konutta yaz detoksu nasıl sağlanır? İşte, cevaplar...

ntR5u_1560256636_6142.jpg

HANEDE YAZ DETOKSU 

- Konutta radyasyon dağıtan bitkileri beslemeye itina şovunuz. Konutunuzun olumsuz havasını alacağı üzere hanenin hijyenik olmasında da olumlu tesirleri olacaktır.

- Oda spreylerini mümkün epeyce kullanmayınız. Oda spreyi bölgesine su dolu kaplara mevsimsel çiçekler yahut doğal kokular koyarak hijyenik döngüyü sağlayabilirsiniz.

- Ayakkabıları konutun içerisine koymak yanına apartman dairesi içerisinde bulundurduğunuz ayakkabılıkta koruma ediniz. 

- Küvet ve lavabodaki leke, pislik, küf üzere dertler için kimyasal likitler alanına doğal sabun kullanmaya itina şovunuz.

2LGs3_1560256888_2053.jpg

- Parke yeri aklığı için sıcak suyun içine bir ölçü sirke koyunuz ve kokusunu sevdiğiniz aromatik bir yağ ekleyiniz. Parkelerin aklığını bu karışımla yapınız.

- Plastik eserleri konutta biriktirmek mahalline geri dönüşüme gönderiniz. Cam şişe tasarrufunu artırınız.

- Mutfakta ve banyoda küflerin oluşmaması için muslukların ve duş başlıklarının nizamlı bir halde aklığını ihmal etmeyiniz.

- Ocak aklığına kıymet veriniz. Ocağı pis gördüğünüzde üzerine bir ölçü su ve karbonat karışımı döküp silme sürecine kadar biraz bekletiniz. Yumuşadıktan sonra pislikler kolay kolay çıkacaktır.

- Hanenizi karbonmonoksit sızıntıları için denetim ettirmeyi ihmal etmeyiniz. Yaz aylarında kesinlikle yetkili bir servis çağırarak bu denetimi gerçekleştiriniz.
 
Üst Alt