Son Konu

Assasin’s Creed: Odyssey 3 gün boyunca ücretsiz!

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Assassins-Creed-Odyssey-ucretsiz.jpg

Sosyal mesafenin oldukça önemli olduğu şu günlerde birçok iş yeri çalışanlarını eve gönderiyor. Öyle ki salgını önlemenin başlıca kuralı insanlar arası fiziksel etkileşimi en aza indirmek. Dolayısıyla evde kalmak şimdilik iyi bir çözüm. Evde geçen süreleri daha eğlenceli bir hale getirmek ve stresi dağıtmak için ise oyun oynamak iyi bir seçenek olabilir. Yarından itibaren hafta sonuna kadar Assassin’s Creed: Odyssey ücretsiz olarak bizlerle olacak.

Assassins-Creed-Odyssey-konusu.jpg
Assassin’s Creed: Odyssey


Ubisoft‘tan oyunseverler ve Corona virüsü salgını sebebiyle evlerinde kalanlar için sevindirici bir haber geldi. Assassin’s Creed: Odyssey’in bu hafta sonu da dahil olmak üzere 19 Mart’tan 22 Mart 2020’ye kadar PC, Play Station 4 ve Xbox One gibi platformlarda oynamanın ücretsiz olacağını resmi olarak açıkladı.

Yunan dünyasında Alexios veya Kassandra olarak yelken açmak istiyorsanız oyunu önceden yüklemeye başlayabilirsiniz. PS4 veya PC kullanıyorsanız, bugünden başlayarak oyunu yükleyebilirsiniz. Xbox’taysanız, ücretsiz denemeye erişmek için aktif bir Xbox Live Gold aboneliğine ihtiyaç var. Ayrıca, oyunu kendiniz almak istiyorsanız, Ubisoft resmi mağazasından yüzde 67 indirimle satın alabilirsiniz.

Assasin’s Creed: Odyssey ne anlatıyor?


Assassins-Creed-Odyssey-oyunu.jpg
Assassin’s Creed: Odyssey oyunu ne anlatıyor?


2 farklı karakter bulunan oyunda karakterlerin biri kadın diğeri erkek. Bu iki Spartalı savaşçı Kassandra ve Alexios‘un birbirinden farklı yönleri var. Olaylara bakış açıları birbirinden farklı olan bu iki karakter normalde kardeş. Ancak birbirleriyle yollarının ayrılmasını kısaca kaderlerini oyuncular belirliyor. Oyunda diyalog seçimlerine de yer veren Ubisoft ekibi kritik kararları sizin vermenizi istiyor. Aynı zamanda insanlara yol sorabiliyorsunuz. Bu şekilde hikayenin akışı oyunculara verilmiş oluyor. Assassin’s Creed Odyssey, oyuncularına büyükçe bir harita sunuyor. Ancak gitmek istediğiniz yere sıkılmadan yolculuk yapabiliyorsunuz. Assasin’s Creed: Odyssey ile ilgili daha fazla bilgi öğrenmek istiyorsanız detaylı incelemeye göz atabilirsiniz.

 
Üst Alt