Son Konu

James McAvoy The Elder Scrolls: Oblivion Bağımlılığından Kurtulmak İçin Oyun CD'sini Yakmış!

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-c84f6eb97b760e520cdc030f72cf8cdcbc683229.jpg


Oyun bağımlılığı nerelere kadar varabilir ki? Bu sorunun cevabı dünyaca ünlü yıldız oyuncu James McAvoy için bir zamanlar The Elder Scrolls: Oblivion diskini ateşe vermek olmuş!
Kaynak: ...

Yıldız oyuncu James McAvoy pek çok başarılı performansı ile gönüllerimizde taht kurmuş bir aktör.




X-Men'in genç Profesör X'i olarak tanıdığımız James McAvoy pek çok başarılı rolünün yanı sıra karşımıza son olarak 12 Minutes adlı oyun ile çıktı.

Yapım adından da anlaşılacağı üzere 12 dakikalık bir zaman döngüsünü anlatıyor.



Kısacık bir zaman dilimi gibi görünen bu 12 dakika içerisinde ise oyuncular olarak pek çok farklı detaya şahitlik edip bu zaman dilimini tekrar tekrar oynayarak olayları çözmeye çalışıyoruz.

İşte böyle bir oyun projesinde yer almasının ardından ünlü oyuncu video oyunlarına dair oldukça içten açıklamalarda bulundu.



Forbes'a konuşan McAvoy meğer azılı bir The Elder Scrolls: Oblivion hastasıymış! Hatta bir dönem oyun bağımlılığı ile mücadele edebilmek için radikal yöntemlere de başvurmuş.

Ünlü yıldız bağımlılığının çözümünü Elder Scrolls: Oblivion CD'sini yakmakta bulmuş!



Bethesda'nın ünlü serilerinden The Elder Scrolls'un dördüncü oyunu olan Oblivion'a büyük bir hayranlık duyduğundan bahseden yıldız bu hayranlığının Becoming Jane'in çekimleri esnasında başına dert açtığını itiraf etmiş durumda.

''Sabahın dördüne dek Oblivion oynuyordum.''



Akşam 10'da yatmak zorundaydım, çünkü set için her sabah 6'da kalkıyordum ve ezberlemem gereken tonlarca replik ve buna benzer şey vardı. Ben ise sabahın dördüne dek sadece Oblivion oynuyordum. 'Bu oyun beni Oblivion'a gönderiyor' diye düşünüyordum.

McAvoy nihayetinde çözümü CD'yi yok etmekte bulmuş.



Kendisini sete götürecek arabanın gelmesinden 10 dakika öncesine kadar uykusuz bir biçimde oyun oynamaya devam ettiğini aktaran McAvoy bir noktada ''artık yeter'' dediğini ve oyunun Xbox 360 diskini ateşin üzerine koyduğunu ve yanan CD'yi izlerken ''tamamdır, işimiz bitti, bir daha asla'' dediğini sözlerine ekliyor.

McAvoy şimdilerde ise daha kontrollü bir biçimde video oyunları oynamaya devam ediyormuş.



Oğlu ile birlikte FIFA oynadığını söyleyen aktör bunun yanı sıra birkaç gecede bir de sevilen battle royale oyunu Warzone'da stres attığını açıklamış vaziyette.
 
Üst Alt