Son Konu

Galaxy Fold için hazırlıklar tamamlandı!

dadaş

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,364
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
galaxy-fold-icin-hazirliklar-tamamlandi.jpg



Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold‘da meydana gelen ekran kırılması sorununu giderdiğini son günlerde sıkça duyuyoruz. Her defasında testlerin tamamlanmak üzere olduğu söylenirken, nihayet Galaxy Fold için müjdeli haber geldi.

Samsung’a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket gerçek dünya testlerini tamamladı. Ekranın kırılmasına neden olan mekanizmanın yeniden tasarlandığı cihaz için pazarlama kampanyasının başlatılacağı belirtiliyor.

Galaxy Fold reklam kampanyası yakında başlayacak!


Tabi, çıkış tarihi konusunda net bir bilgi paylaşılmıyor. Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 10, 7 Ağustos tarihinde New York’ta tanıtılacak. Aynı ay içerisinde veya en geç Eylül ayının başında raflarda yerini alması bekleniyor.

Bu nedenle Samsung’un Temmuz lansmanında Galaxy Fold için sessizliğini koruyup korumayacağı bilinmiyor. Huawei Mate X kısa süre içerisinde Çin’de satışa sunulacak ve Eylül ayında dünya genelindeki kullanıcılar ile buluşacak.
xgalaxy-fold-kullanilirken-goruntulendi-1.jpg.pagespeed.ic.Bht3rkZjmt.jpg
Bu kapsamda Samsung rakibini geride bırakmak istiyorsa, elini çabuk tutmalı. Özelliklerini  hatırlamak gerekirse: Açık halde 7.3 inç büyüklüğünde 1536 x 2152 piksel, katlanmış halde ise 4.6 inç büyüklüğünde 720×1680 piksel bir ekran kullanıcılara sunuluyor.

7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.84 GHz hızında çalışan Snapdragon 855 işlemciden güç alan telefon, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile geliyor.





 
Üst Alt