Son Konu

Rus mühendis aradığı aşkı Akkuyu Nükleer Santralinde buldu

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
rus_muhendis_aradigi_aski_akkuyu_nukleer_santralinde_buldu_1636391879_9806.jpg

Mersin’in Gülnar ilçesinde üretimi devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde harita mühendisi olarak çalışan Vladimir Serechenko tıpkı yerde kıdemli depo sorumlusu olarak çalışan Türk Selin Çakır ile evlendi.



2 yıl evvel Akkuyu Nükleer Güç Santralinde çalışmaya başlayan Vladimir Serechenko ve Selin Çakır ortasında bir gönül bağı oluştu. Daha sonra gönül bağı aşka dönüşerek Vladimir Serechenko, Selin Çakır'a evlenme teklifi etti.

Evlenme teklifini kabul eden Selin Çakır, Rus Mühendis Vladimir Serechenko ile Rus ve Türk vatandaşların katıldığı bir düğünle dünya meskenine girdi. Böylece Akkuyu Nükleer Güç Santralinde birinci sefer bir Rus Türk kızıyla evlendi.



Akkuyu Nükleer Güç Santrali çalışanlarının da katıldığı düğünde Vladimir Serechenko’nun Türk oyunlarını oynaması ise gözlerden kaçmadı. Akkuyu Nükleer Güç Santrali çalışanlarının da katıldığı düğünde Vladimir Serechenko’nun Türk oyunlarını oynaması ise gözlerden kaçmadı.

Vladimir Serechenko, "Akkuyu Nükleer Güç Santralinde 2 yıl evvel çalışmaya başladım. Birebir yerde çalışan Selin’i gördüm. Ortamızda bir bağ oluştu. Bu bağ aşka dönüştü. Kendisine evlenme teklifi kabul ettim. Selin de kabul etti. Artık çok hoş giden bir münasebetimiz var. Bu bağlantıyı daha da nasıl hoş yaparım diye düşünüyorum” dedi.



“Akkuyu Nükleer Güç Santralinde birinci kere bu türlü bir evlilik oldu” diyen Selin Serechenko, “2 yıldır birlikteliğimizi evlilikle sonuçlandırdık. Vladimir’le birbirimizi çok seviyoruz. Memnunuz. Vladimir konut işlerinde de bana yardımcı oluyor. Kimi vakit bulaşık kimi vakit çamaşır yıkıyor. Kimi vakitte yemek yapıyor. Çok mutluyuz” diye konuştu.

 

 

 


 
Üst Alt