Son Konu

Horizon Forbidden West, Türkçe Altyazı Desteği İle Geliyor

dagcı

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,900
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
68
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
horizon-forbidden-west-turkce-altyaz-destegi-ile-geliyor-technopat-oyun-haber.jpg

Horizon Forbidden West’in çıkış tarihi Gamescom 2021 etkinliğinde netlik kazanmıştı. Kimi aksaklıklardan ötürü 2022’ye ertelendiği duyurulan oyun için heyecanlı bekleyiş devam ederken PlayStation Türkiye takımı resmi Twitter hesabı üzerinden değerli bir açıklama yayınladı. Şirketin açıklamasına nazaran Horizon Forbidden West Türkçe altyazı dayanağı ile birlikte piyasaya sürülecek.

Bildiğiniz üzere birinci Horizon oyununda Türkçe altyazı takviyesi yoktu. Lakin, ülkemizdeki oyun severlerin ilgisine karşı serinin yeni oyunun Türkçe altyazı dayanağıyla geleceğini müjdeleyen PlayStation Türkiye grubu açıklamasında şu tabirlere yer verdi:

“Horizon Forbidden West, 18 Şubat 2022 tarihinde Türkçe altyazı ve menü takviyesiyle birlikte PS4 ve PS5 için piyasaya çıkıyor. Sürükleyici ve heyecanlı bir tecrübe yaşatması ismine, bir öteki PlayStation’a özel oyuna daha Türkçe lisan takviyesi sağlayarak, PlayStation topluluğunu desteklemekten memnunluk duyuyoruz.”



Sony, E3 2021 etkinliğinde yeni Horizon oyununu duyurmuştu. Aktiflik sırasında da yayıncı firma serinin yeni oyununun 2021 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğini belirtmişti. Lakin Gamescom 2021 etkinliğinde Horizon Forbidden West’in 2022’ye ertelendiğini duyuran geliştirici stüdyo, pandemi yüzünden serinin yeni oyununun ertelendiğini tabir etmişti.
 
Üst Alt