Son Konu

Sony’den aşırı sıcaklara tişört kliması çözümü!

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sony-Reon-Pocket-ismiyle-tişört-kliması-üretmeyi-planlıyor-ShiftDelete.Net_.jpg



Sıcakların ısınmasıyla birlikte özellikle dış ortamlarda aranan çözümler sonuçsuz kalmaya başladı. Fakat Çinli şirket Sony Reon Pocket olarak adlandırdığı yeni ürünü ile tişört kliması üretmeyi planlıyor.

Sony Reon Pocket ismiyle tişört kliması üretmeyi planlıyor!


Sıcak havalarda aynı gün içerisinde birçok tişört değiştirsek de yine de sıcaklığa karşı koyamıyor ve kısa süre içinde terliyoruz. Bu durumda ister istemez birçok insanın yaşam kalitesini oldukça düşürüyor.

Sony’nin 2015 yılında başlattığı kitlesel form platformu olan First Flight’dan sıcak havalara karşı yeni ürün tanıtıldı. Reon Pocket adı verilen küçük klima, tişörtünüzün sırt bölmesinde gizlice konumlandırılabilen küçük bir mekanizma olarak karşımıza çıkıyor.
Ekran-Görüntüsü-347.png
Bir akıllı telefondan daha küçük olan minyatür klima genellikle otomobillerde ve şarap soğutucularında kullanılan bir Peltier elemanı kullanarak kullanıcıyı soğutacak. Bataryası 90 dakikalık kullanım süresine sahip olduğu iddia edilen cihaz iki saatte de tam şarj noktasına ulaşabilecek.

Ayrıca mobil uygulama desteğiyle ısıyı kendinize göre istediğiniz gibi ayarlayabilecek hatta soğuk havalarda ısıtıcı olarak da kullanabileceksiniz.

Yatırım fonunda sadece birkaç gün içerisinde 1800 destekçiden 275000 dolar fazla gelir elde eden Reon Pocket’ın kısa süre içerisinde kullanılabilir prototipinin lanse edilmesi ve ardından da üretime geçirilmesi planlanıyor.





 
Üst Alt