Son Konu

Galaxy Note 10’da kullanılacak dönüştürücü sızdırıldı

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
samsung-galaxy-note-10-icin-ilginc-iddia.jpg



Yakın zamanda tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 10 için ortaya çıkan sızıntılar her geçen gün çoğalıyor. Şimdi de Galaxy Note 10 kulaklık dönüştürücüsü ortaya çıktı. Merakla beklenen akıllı telefonda kulaklık girişinin yanında ses yükseltme/alçaltma düğmeleri de olmayacak.

Samsung Galaxy Note 10 özellikleri nasıl olacak?


Uzun zamandır çıkardığı telefonlarda kulaklık girişine yer veren Samsung, Galaxy Note 10 modeliyle birlikte kulaklık girişini kaldıracak. Tabii bunun yanında telefonun kutusundan dönüştürücü çıkacağı da ortaya çıktı. Ortaya çıkan bazı fotoğraflar Galaxy Note 10’un yanında gelecek olan kulaklık dönüştürücüyü gösteriyor.
xsamsung-galaxy-note-10-icin-ilginc-iddia.png.pagespeed.ic.u8VdBb5dfB.png

Samsung, bununla da kalmayıp, ses yükseltme/alçaltma tuşlarına da yeni modelinde yer vermeyecek. Tabii bu konuda nasıl bir alternatif çözüm sunacağı henüz bilinmiyor.

Bu iddiaların yanı sıra yeni telefonun kalınlığı hakkında da bazı söylentiler mevcut. Bu söylentilere göre Galaxy Note 10, 2mm daha ince bir kalınlık sunacak. Yani Note 10’un, Galaxy Note serisinin bir önceki modellerinin kalınlığından daha ince olması bekleniyor.

Ortaya çıkan bu söylentileri ciddiye almak için henüz çok erken olsa da bu ihtimallerin gerçeğe dönüşme olasılığı epey bir yüksek. En doğru ve detaylı bilgileri Ağustos ayında öğreneceğiz.



 
Üst Alt