Son Konu

DJI Osmo Mobile 3 yeni tasarımı ile ortaya çıktı

klimaci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
151,968
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
dji-osmo-mobile-3-1.jpg



Bir drone üreticisi olmasının yanı sıra özellikle YouTuber tarafından yoğun ilgi gösterilen bir gimbal olan Osmo Mobile‘ın da üreticisi olan DJI serinin üçüncü modeli için kolları sıvadı. DJI Osmo Mobile 3 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

ABD Federal İletişim Kurumu’nun kayıtları sayesinde ilk detayları ortaya çıkan Osmo Mobile 3’te önemli bir değişiklik var. Hızlı başlangıç kılavuzunun sızdırılması gimbal’ın tutacağının yeniden tasarlandığını gözler önüne serdi.

DJI Osmo Mobile 3 tasarımsal bir değişiklik ile geliyor!


Cihazın geri kalan kısmı ise Osmo Mobile 2 modeli ile neredeyse aynı tasarıma sahip. Tabi tasarımı bir kenara bıraktığımızda, en önemli konu olan teknik özellikler şu anda bilinmezliğini koruyor. Bu nedenle DJI’ın kullanıcılara ne tür yenilikler sunacağını şu anda bilmiyoruz.
xosmo-mobile-3-1.jpg.pagespeed.ic.OzCwAxMLF_.jpg
İkinci versiyonda yani Mobile 2’de telefonla portre fotoğraflar çekmek mümkün hale gelmişti. Ancak, ilk model 129 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulurken, ikinci modelin fiyatı 299 dolar oldu. Yani neredeyse iki katı zam yapıldı.

Bu nedenle Mobile 3’ün fiyatı büyük bir merak konusu. Geçen yıl bu cihaz ile benzer şekilde üç eksenli bir dengeleyiciye sahip olan ve dahili kamerası bulunan Osmo Pocket piyasaya sürülmüştü. Telefondan bağımsız bir şekilde titreşimden arındırılmış videolar çekmek isteyenler bu ürüne de göz atabilir.



 
Üst Alt