Son Konu

Ağustos 2019 için PS4'ün Ücretsiz Oyunları

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Ücretsiz PS4 Oyunları

5624-0-be00ba6ecd65e629691cff778cea30d9.jpg
Ağustos sonunda nihayet geldi. Bu da PS Plus aboneleri için yeni PS4 ücretsiz oyunlarının yakında satışa sunulacağı anlamına geliyor. Ayrıca, Temmuz ayının ücretsiz oyunları birkaç gün daha mevcut olacak. 6 Ağustos'tan önce Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition ve Horizon Chase Turbo'yu alabilirsiniz. Ardından 2 Eylül'e kadar Wipeout Omega Collection ve Sniper Elite 4 bu oyunların yerini alacak.

Wipeout Omega Collection, bir Wipeout HD, Wipeout HD Fury genişletme ve Wipeout 2048 içerir. Fütüristik yarış serisinde, geleneksel yarış arabalarınız yerine yerçekimi önleyici gemiler bulunur ve bunların her birinin kendine has özellikleri ve güçlü yönleri vardır. Toplamda, oyunlar 26 farklı pist, 46 gemi modeli ve dokuz oyun modu içeriyor. Yerel ya da çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz ve eğer varsa PlayStation VR'da da deneyimleyebilirsiniz.

Üç oyunun her biri stil ve stimülasyonu kendine özgü yollardan tararken, toplu olarak serinin ilgi çekici yarışlarının ve ipeksi pürüzsüz görsellerin en iyi öğelerini toplu halde sergiliyorlar.

Taktik nişancıları turbo şarjlı yarışçılara tercih ederseniz, bu ayın diğer ücretsiz oyunu Sniper Elite 4 almaya değer. Üçüncü şahıs nişancı, 1943 İtalya’da, çevreyi keşfedip tüfeği, tuzakları, patlayıcıları ve daha fazlasını kullanarak Axis kuvvetlerini halleden bir keskin nişancıyı kontrol edeceğiniz şekilde kurgulandı. Sniper Elite 4, aynı zamanda co-op ve rekabetçi çok oyunculu modlara sahiptir.

Sniper Elite 4, bu seri için doğal bir ilerleme gibi hissettiriyor; çünkü Rebellio, sistemlerini geliştirmeye devam ediyor ve uzun mesafeli atışa daha fazla önem veriyor. Gizli ve hareketli mekaniği basit olabilir, ancak işlevsel ve düzenli olarak zevklidirler. Ve haritalar, etkileyici ölçekleri, açık uçlu hedefleri ve akıllı seviye tasarımıyla bu farklı sistemleri yaratıcı ve tatmin edici bir bütün halinde birleştiriyor.

Ağustos 2019 PlayStation Plus Oyunları

PS4 - Wipeout Omega Collection - Sniper Elite 4
 
Üst Alt