Son Konu

Efsanevi Analist, XRP ve Bu 3 Altcoin’de Büyük Hareketler Bekliyor!

tekin

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,708
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
95
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
altcoin-1-1.jpg

Popüler kripto traderı Michaël Van De Poppe, XRP ve 3 diğer altcoin’in “büyük bir çıkışa’ hazır olduğunu söyledi. Michaël van de Poppe, yatırımcıların boğa piyasası devam ederken yukarı yönlü “büyük bir çıkışa” hazır olan bazı altcoinleri izlemeleri gerektiğini söyledi. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.
  • Ripple-xrp-2.jpg
XRP için beklenen hareket


YouTube’da Crypto Michael kullanıcı adını kullanan ve 142.000 abonesi olan Van De Poppe, yatırımcıların dört altcoini izlemesi gerektiğini söyledi. Bunların ilki Litecoin. Analist, kripto para piyasası boğa döngüsünün ikinci aşamasına girerken Litecoin’in aslında “güzel bir çıkış” gösterdiğini belirtti: “Daha yüksek dipler, daha yüksek zirveler yaptığımız Litecoin’de şu anda yukarı yönlü bir ivme yaşanıyor. Çok yakında düzeltici bir fikir edineceğimiz çok önemli bir direnç bölgesini de izliyoruz” dedi. Analist, Litecoin’e yaklaşık 3500 sat (satoshi) seviyesinde girmek istediğini söyledi. Litecoin son 24 saat içinde %7.2 yükseldi ve yazı yazılırken 267.04 dolardan işlem gördü.
  • stellar-xlm.jpg
2. Stellar. Analistin izlediği ikinci altcoin, kritik bir direnç bölgesini geçemeyen ve şu anda direnç noktasının altında konsolide olan XLM. Altcoin çıkışını 650 sat seviyesinin üzerinde görmek istiyor. Stellar son 24 saatte %3,3 artışla 0,3998 dolara yükseldi.
  • Start-Forex-Trading-using-account-on-computer.jpg
3. Ontoloji: Analist, Ontology’nin henüz kıramadığı 1,1538-1,3273 dolar seviyesinde çok önemli bir direnç noktasıyla karşı karşıya olduğunu kaydetti: “Bu bozulursa, Ontology’de %45’lik bir koşu elde ediyor olabiliriz” dedi. Ontology, 24 saatlik dönemde %0,5 artışla, basın zamanında 1,15 dolara yükseldi.
  • ripplea-xrp-alternatif-mi-araniyor-bu-haber-litecoini-ltc-ucurabilir.jpg
4. XRP: Analist, XRP için gerçek kırılmanın hala 1,31 doların üzerinde olması gerektiğini kaydetti: “Bu gerçekleşirse, bir sonraki hedef noktayı elde etmek için Fibonacci uzantısını kullanabiliriz ve ardından bu bloğun tamamını 1,75 dolar civarında yeniden test etmeye bakıyorum” dedi. XRP son 24 saat içinde %1.9 düşüşle 1.24 dolara geriledi.
 
Üst Alt