Son Konu

MasterChef Türkiye'de ikinci çeyrek finalist belli oldu! Ceketini Somer Şef giydirdi

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
masterchef_turkiyede_ikinci_ceyrek_finalist_belli_oldu_ceketini_somer_sef_giydirdi_1641369968_6616.jpg

MasterChef Türkiye'de ismi yazılı özel ceketi birinci giyen Sergen olmuştu. İkinci önlük için kıran kırana çaba eden yarışmacılar, birinci çeşitte konuk şef Ahmet Dede'nin tabağını yaparken hayli zorlandı. İkinci cinste ise soya sos ile yaratıcılık tabağı yapan yarışmacılardan en yüksek puanı elde eden kişi, ismi yazılı şef ceketini giymeye hak kazandı.



MasterChef yarışmacıları, finale sayılı vakit kala şef ceketi giymek için yarışıyor. Müsabakada birinci önlüğü alarak çeyrek finalist olmak hakkını Sergen kazanmıştı. Kalan 4 isim ise birinci olarak konuk şefin imza tabaklarını ve ikinci kademede da verilen eserlerle yaratıcı yemeklerini yaptı. Müsabaka sonrası ceketi giyen ikinci isim muhakkak oldu.



MasterChef'te finale yaklaşılırken heyecan sürüyor. Yarışta ikinci önlüğün sahibini bulması için adaylar, konuk şef Ahmet Dede'nin imza tabağı zerdeçallı fener balığı tava, acılı çayır lavaş lakerda yemeğini yaptı ve 30 puanla Hasan liderliği elde etti.



Şef ceketini alan Hasan, "Çok memnunum şefim. Dönem sonuna kadar bunu bekliyorduk. Şu an hak etmiş olduğum üniformama kavuştum. Biz bunun için buradaydık. Şampiyonluk için yolumuza devam edeceğiz. Ceketimi üzerime giyerken hislerim apayrıydı." dedi.


 
Üst Alt