9 ay önce
Eylülün 2 haftası pazartesi yada salı olmalı
Arkadaşlarla birlikte bir öğle arasında dolaşıyoruz ve okulun anında yanında bir kick boks klubu
hemencecik nasıl kaydolacağımız öğrendik ve belgeleri aldık
ve perşembe gün 7 de gideceğiz diye anlaştık hevesten olacak 6da gittim kulube girdim içeri güzel bir kız nesrin adını daha sonra öğrendim nasıl selamlama verdiğimi hatırlamıyorum konu doküman ve ücrete geçti çıkardım parayı uzattım verirken gözlerine baktığım gibi daha önce hiç birşeye bakmamıştım ve daha önce o şekilde bir çif göz bana öylesine bakmamıştı ,şiirsel anlatmıyorum en ince ayrıntısına kadar gerçekSonra bana akşam antrenmana girecekmisin dedi denklem sorusu sorulmuşcasına düşündüm düşündüm cevap bulamadım yeniden sordu, bir kere daha sormaması için salladım ve tuttu girecem dedim ve sıhhat belgemi sordu hazır olmadığını söyledim hocayı aradı sordu numarayı çevirip telefonunu kulağında götürdüğünde sol kolundaki büyük morluğu gördüm ilk korksamda sonraları üzüldümGirebileceğimi ve 7de gelmem gerektiğini söyledi bende peki dedim çıktım tam bu vesileyle aklıma diğer arkadaşım geldi ve geri dönüp birazdan bir arkadaşım gelecek ona metropolda olduğumu söylermisin dedim söylerim dedi, sonra metropol(net kafeye gittim) fln akşam oldu girdim antrenmana hocanın kızı sanıyorum bir güzelllik salonda bir o elliğe vuruyor bir bu elliğe ben yıl sinemada romantik film izlermişcesine izliyorumÖylesine bağlandımki sonraki atnrenman adını, sonraki anreman cet adını ve dolayısıyla hocanın kızı olmadığını,sonraki antrenman peşine düşüp takip etmek suretiyle evini, sonraki antenman, sevdiği müziği,ve ertesi gün talih eseri okulu fln filan derken bi fazla şey öğrendim onun hakkında 3 4 ayım böyle geçti sonradan cesaretimi topladım konuşacam aksilikler çıktı fln derken olmadı, sonraları bi söylenti türedi salonda hocayla nesrin sevgililer diye bana söyliyende nesrinden hoşlanıyormuş, elbette inanmadım en küçük bi şüphem yoktu ne nesrinden ne hocamdan sonradan hayaller rüyalar derken baştan teklif etmeye karar verdim 5 ayımda fln sonra bi anda bi us düştü aklıma benim onu sevdiğimi benim tanıyıpta bilmeyen değil az kalsın ailem arkadaşlarım öğretmenlerim zeka bi hoca bide nesrin bilmiyo nesrinde %200 anlamış olmadı diye düşündüm 18 gün devamsızlık yaptım bu süre içinde onun okulu önünde idim ve hepsinde karşılaştık benden birazcık hoşlansaydı anlardı onu sevidğimi dedim kendi kendime vaz geçmeye çalıştım sanırım kısmende başardım sonradan akşam kanalları değiştirirken foxta bir dizinin müziği vardı ferhat göçer vefası beceriksiz yarim adlı parça şarkıyı duymamla ağlamaya başlamam bir oldu ondan sonradan kuşkusuz çıkamayacağımı düşünmeye başladım arebesk rap faça fln derken 6 ay oldu ve bir hafta önce kankamdan benzer dedikoduyu duydum dediğine kadar sağda solda görenler varmış sonra ister istemez inandım ve o akşam büyük kin nefret edilen şey ve sinir duyguları ile sabahladım uykusuz bi şekilde okula gitmedim ve o şekilde antrenmana girdim ela gözleriyle beni süzüyor bana gülümsüyor Allah'ım 5 ay istedim vermedin şimdimi veriyorsun bu şansı banadiye yakınarak görmezden geldim şu anda bu kadar olayın üstüne hala onu seviyorum ancak söylenenler yalan olsa deha sevgime deyeceğini düşünmüyorum 3 yıldır kick boks yapıyor yürüyüşünden tavırlarına değin herşeyi erkek gibi ve fazla hırçın istanbuldan gelmiş züppe dedikleri cinsten ama gülümseyince hiç bişey fark etmiyorBir kick boks maçı misali kazandığımı düşledikçe hazlandığım kaybettiğimi düşündükçe korktuğum bişey şimdi 9 ay oldu ve ben bıraktım kick boksu lakin her gün okuluna gidiyorum görmek için Arkadaşım anlatıyor sen çıktıktan sonradan fazla değişti, hocaya bile bağardığı oluyor dedi ola ki ona böylece gelmiştir fakat ben ya olursa diye bi umutla beynimi kemireceğime 1 senemi daha harcayacağıma anında açılmayı düşünüyorum hayır derse unutmaya çalışırım en azından…