Son Konu

14 Şubat Sevgililer Gunu Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgililer Gunu Mesajları 14 Şubat 2019

images14subat2019sevgililergunumesajlari5b075fd59770a

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerceğe, olumden olumsuzluğe goturduğun icin teşekkurler Seni seviyorum Daha nice gunlere hep birlikte canım

Bazı ruyalar diğerlerinden daha uzun surer Bazıları da cok cok guzel Benim en uzun ve en guzel ruyam şu an bu mesajı okuyor Sevgililer gunun kutlu olsun!

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammul edemeyeceğin kadar cok seviyorum Sana “sevgilim! diyebildiğim icin kendimi cok şanslı goruyorum

images14subat2019sevgililergunumesajlari5b075fd6af14e

Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler Ben o yıldızı gordum, o da sensin birtanem

Birbirlerini seven insanların kalpleri arasında gozle gorulmeyen ipler olurmuş, insanlar uzaklaştıkca ipler gerilir insanın canını acıtırmış ama asla kopmazmış

Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Sevgililer gunun kutlu olsun

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mı? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım

images14subat2019sevgililergunumesajlari5b075fd7c0555

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin Sevgililer gunun kutlu olsun

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Daha nice sevgililer gununu beraber gecirmek dileğiyle

Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca asık olup seni duşundum Sevgililer gunun kutlu olsun!

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim Sevgililer gunumuz kutlu olsun!

Bu sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat

Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır Nice sevgililer gunlerine minik bebeğim

Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var Sevgililer gunumuz kutlu olsun!

images14subat2019sevgililergunumesajlari5b075fd8d645a

Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum Sevgililer gunun kutlu olsun!

Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz İyi ki varsın!

Bu sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat

Sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

images14subat2019sevgililergunumesajlari5b075fd9eb0e8

Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni sevmeye devam edeceğim Sevgililer gunun kutlu olsun!

Yaşamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir Bu sevgililer gununde yanında değilim belki ama ozlemim sevgim hep seninle Seni seviyorum!

Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlığımı, caresizliğimi Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım

images14subat2019sevgililergunumesajlari5b075fdb0e953

Seni denizdeki kumlar, gokteki yıldızlar, ormandaki ağaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve guneşin ışıklarından daha cok seviyorum Birlikte daha guzel gunlere gitmemiz dileğiyle sevgililer gunun kutlu olsun!

Yureğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim Sevgililer gununu kutluyorum Daha nice yıllara

Üst Alt