14 Şubat Sevgililer gunu yaklaşıyor sizlerde sevgilinize sevginizi guzel bir mesaj ile anlatmak istiyorsanız işte 2019 yılının en guzel Sevgililer Gunu mesajları;
Bir kuş olsam pencerenden ayrılmazdım gecen gunduzum yanı başın olurdu sevgilim
Bir demet gul vermek isterim sana Gullerden guzelsin aslında Gulu bir gun, seni sonsuza dek seviyorum
Guneşin doğumu ile batımını seni duşunerek gecinirim sevgilim Kalbim seninle birlikte omur boyunca atmaktadır sevgilim
Bazı ruyalar diğerlerinden daha uzun surer Bazıları da cok cok guzel Benim en uzun ve en guzel ruyam şu an bu mesajı okuyor Sevgililer gunun kutlu olsun!
Sen gunesin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin Sevgililer gunun kutlu olsun!
Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mı? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım
Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca asık olup seni duşundum… Sevgililer gunun kutlu olsun!
Bu sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim Sevgililer gunumuz kutlu olsun!
Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yasamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gununu beraber gecirmek dileğiyle
Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim… Sevgililer gunumuz kutlu olsun
O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum Sevgililer gunun kutlu olsun!
Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun Sevgililer gunun kutlu olsun!
Sevgililer gununde belki yanında değilim ama dunde, bugunde, yarında yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy ben hep ordayım!
Sen dunyaya surgun bir meleksen ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin… Sevgililer gunun kutlu olsun!
Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara fısıldasınlar seni ne cok sevdiğimi ve ozlediğimi
Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yansızlığımı, caresizliğimi Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım
Operim dudaklarından gul kokulu yanaklarından her dem gozlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin… Sevgililer gunun kutlu olsun!
Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da… Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de… Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek…
Sevgililer gunu hediyesi ne alınır diye soruyorsanız işte sizlere en anlamlı hediyeler…