Son Konu

14 şubat sevgililer günü

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
14 şubat sevgililer günü 14 şubat sevgililer günü sevgililer resmi evet canlarım 14 şubat sevgililer günü yaklaştıı bendeee hepinize sevgililer gününde sevdiğinize atacagınız mesajları hediye ediyorum secin begenin yollayın14subatsevgililergunu5c556d223b65agifalt :asigim: :asigim: :asigim: 1549102365 1549102365 14subatsevgililergunu5c556d224068e14subatsevgililergunu5c556d224068e 14subatsevgililergunu5c556d224068e ♥ Seni tahmin edeceğin dek yok, dayanma edemeyeceğin değin fazla seviyorum Sana Sevgilim!diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum ♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim Sevgililer günün kutlu olsun! ♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Eskiler böyle der Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın Sevgililer günümüz kutlu olsun ♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler Halk onu hayatı her tarafında olur ya bir defa görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem ♥ Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir Tıpatıp rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim Nice sevgililer günlerinde birlikte elde etmek dileğiyle ♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni öyle çok seveceğim oysa bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin Sevgililer günün kutlu olsun! ♥ @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden fakat bu kadarı geliyor Ama bil ama gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim Ve seni sevdiğimi fısıldamak Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar değin çok seviyorum ♥ Sana dürüst bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağınaufacık bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun! ♥ Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer günün kutlu olsun! ♥ Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir Acilen uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum ♥ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın almak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen dek yakın edinmek isterdim ama beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim ♥ Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki irk, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum ♥ Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun! ♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanında Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük armağan odur bana ♥ Hani en hoş aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana! Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum ♥ Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir ışıltısız olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını Muuckk!!! ♥ GUNESIN DOGDUGU DA BIR GERCEK BATTIGI DA KALBIMIN ATTIGI DA BIR GERCEK, GUNUN BITTIGI DE NE CIKAR TUM GERCEKLERI SAYSAK TEK TEK SENI SEVIYORUM, ISTE O EN BUYUK GERCEK ♥ OPERIM DUDAKLARINDAN GUL KOKULU YANAKLARINDAN HER DEM GOZLERIMIN HAPSINDESIN KALBIMIN TEK SAHIBISIN SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN! ♥ GULLER ANLATSIN SANA OLAN SEVGIMI, GULLER ANLATSIN YANLIZLIGIMI, CARESIZLIGIMI YAVAS YAVAS ERIYEN YUREGIMI GULLER ANLATSIN BEN ANLATAMADIM ♥ SEN BENIM HAYATIMDA OLDUGUN SURECE, NE SEN KIMSEYE RAKIP NE DE KIMSE SANA RAKIPTIR DAHA NICE SEVGILILER GUNUNDE BERABER OLMAYI DILIYORUM ♥ SANA DIJITAL BIR GUL YOLLUYORUM, CUNKU UZAKLARDA ELIMDEN ANCAK BU KADARI GELIYOR AMA BIL ANCAK GERCEGINI, GOZLERININ ICINE BAKARAK ATAMAK ISTERDIM VE SENI SEVDIGIMI FISILDAMAK SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN! ♥ DUN GECE SEN UYURKEN KIZILA BOYADIM DENIZLERI, UCURUMDAN ATTIM SESSIZLIGI, HABER SALDIM RUZGARLARA FISILDASINLAR SENI NE COK SEVDIGIMI VE OZLEDIGIMI ♥ AYRILIK KUCUK SEVGILERI OLDURUR AMA BUYUK SEVGILERI GUCLENDIRIR TIPKI RUZGARIN MUMU SONDURUP YANGINI GUCLENDIRDIGI GIBI BIZIM DE SEVGIMIZ DEFALARCA YASAYACAK VE DAHA DA GUCLENECEK SEVGILIM NICE SEVGILILER GUNLERINDE BIRLIKTE OLMAK DILEGIYLE gözleriyle yok de kalpleriyle görmek isterler Yani hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum Sevgililer günümüz kutlu olsun! ♥ Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum Sevgililer günün kutlu olsun DUN GECE SEN UYURKEN KIZILA BOYADIM DENIZLERI, UCURUMDAN ATTIM SESSIZLIGI, HABER SALDIM RUZGARLARA FISILDASINLAR SENI NE COK SEVDIGIMI VE OZLEDIGIMI ♥AYRILIK KUCUK SEVGILERI OLDURUR LAKIN BUYUK SEVGILERI GUCLENDIRIR TIPKI RUZGARIN MUMU SONDURUP YANGINI GUCLENDIRDIGI GIBI… BIZIM DE SEVGIMIZ DEFALARCA YASAYACAK VE DAHA DA GUCLENECEK SEVGILIM NICE SEVGILILER GUNLERINDE BIRLIKTE EDINMEK DILEGIYLE… SEN DUNYAYA SURGUN BIR MELEKSIN VE BEN SENI ÖYLE COK SEVECEGIM FAKAT YENIDEN CENNETINE GERI DONMEK ISTEMEYECEKSIN… SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN! SEVGILILER GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM FAKAT DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN DEK YANINDAYIM KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY BEN DEFALARCA GUNESIN DOGDUGU DA BIR GERCEK BATTIGI DA… KALBIMIN ATTIGI DA BIR GERCEK, GUNUN BITTIGI DE NE CIKAR TUM GERCEKLERI SAYSAK BIR BIR SENI SEVIYORUM, ISTE O EN BUYUK GERCEK… OPERIM DUDAKLARINDAN GUL KOKULU YANAKLARINDAN HER DEM GOZLERIMIN HAPSINDESIN KALBIMIN TEK SAHIBISIN… SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN! GULLER ANLATSIN SANA OLAN SEVGIMI, GULLER ANLATSIN YANLIZLIGIMI, CARESIZLIGIMI YAVAS YAVAS ERIYEN YUREGIMI GULLER ANLATSIN BEN ANLATAMADIM SEN BENIM HAYATIMDA OLDUGUN SURECE, NE SEN KIMSEYE KARŞI TARAF NE DE KIMSE SANA RAKIPTIR DAHA NICE SEVGILILER GUNUNDE BERABER OLMAYI DILIYORUM SANA DIJITAL BIR GUL YOLLUYORUM, CUNKU UZAKLARDA ELIMDEN FAKAT BU KADARI GELIYOR LAKIN BIL FAKAT GERCEGINI, GOZLERININ ICINE BAKARAK VERMEK ISTERDIM VE SENI SEVDIGIMI FISILDAMAK SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN! DUN GECE SEN UYURKEN KIZILA BOYADIM DENIZLERI, UCURUMDAN ATTIM SESSIZLIGI, HABER SALDIM RUZGARLARA FISILDASINLAR SENI NE COK SEVDIGIMI VE OZLEDIGIMI ​​​  

Üst Alt