M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 May 2024 #1 2 Renkli Cevizli Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler 2 yumurta 1 nin sarısı üstüne Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 su bardağından 2- 3 parmak eksik şeker 1 kabartma tozu 4 su bardağı un Çekilmiş ceviz İsteğe nazaran kakao 2 Renkli Cevizli Anne Kurabiyesi Tanımı Yapılışı Yumurtanın birinin sarısını ayırıp hamurumuzu yoğurmaya devam ediyoruz. Materyallerimizi koyup hamurumuzu yoğuruyoruz . Bu faslı herkes biliyor diye kısa geçtim ). Benim kızım tutturdu kakaolu olsun diye hamurumu 2 ye ayırdım biri kakaolu biri sade yaptım . Yuvarlayıp tepsiye dizdim. Üzerine yumurta sarısını üstüne sürdüm , ceviz serptim. 180 derecede pişirdim. Ohh mis afiyet olsun
2 Renkli Cevizli Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler 2 yumurta 1 nin sarısı üstüne Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 su bardağından 2- 3 parmak eksik şeker 1 kabartma tozu 4 su bardağı un Çekilmiş ceviz İsteğe nazaran kakao 2 Renkli Cevizli Anne Kurabiyesi Tanımı Yapılışı Yumurtanın birinin sarısını ayırıp hamurumuzu yoğurmaya devam ediyoruz. Materyallerimizi koyup hamurumuzu yoğuruyoruz . Bu faslı herkes biliyor diye kısa geçtim ). Benim kızım tutturdu kakaolu olsun diye hamurumu 2 ye ayırdım biri kakaolu biri sade yaptım . Yuvarlayıp tepsiye dizdim. Üzerine yumurta sarısını üstüne sürdüm , ceviz serptim. 180 derecede pişirdim. Ohh mis afiyet olsun