'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe gerçek alabiliriz...
1. Hülya Avşar, iktisat hakkında yaptığı açıklamayla birlikte gündeme oturdu!
2. BTS kümesi üyesi Kim Taehyung, Instagram hesabında en süratli biçimde 10 milyon takipçiye ulaşan kişi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi!
3. Ece Erken, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti!
'Sayın Cumhurbaşkanımız 'dolarla ne işiniz var?' diyor pekala o vakit neden her şeye artırım geliyor? Tamam doların 17 olmasından bize ne, neden artırım? Kiralara, konutlara, motorine, akaryakıta, telefona bile... Biz dolar kazanmıyoruz. 42 bin TL bir telefon fiyatı. En kolayından Zara oldu Beymen... Biz zati ülke olarak olduk outlet. Acil tahlil acil... Neden herkes susuyor? Her gün bir şeye tonlarca artırım yapılıyor ve asıl felaketler başlamadı. AVM'ler tıka basa, meskenler uçtu, kiralar keza.. Ve herkes susuyor. Müzik sustu, müzisyenler ayaklandı ya klipler çekti, Hakan Altun'lar falan görüntüler çektiler. Artık müzik devam ediyor fakat biz sustuk. Çok acayibiz. Pekala ona da pekala.'
4. Geçtiğimiz günlerde önemli bir operasyon geçiren Seren Serengil, durumuyla ilgili açıklama bulunduğu görseli toplumsal medya hesabından paylaştı!
'Bugün daha yeterliyim,,, kan torbam ve direnlerim yarın çıkacak..bir Saatte bir yürüyorum...sağolsun Tohma @mustafarahmantohma bakıyor yürütüyor yediriyor tuvalet yaptırıyor Ameliyatım dualarınızla uygun geçmiş hekimim söyledi ağrılarım var bağırsağımdaki dikişlerimden ötürü.. Yanlış bir ameliyatın kurbanı olmak üzereyken beni uçurumun kenarına geldiğim sırada hayata döndüren Prof, DR. Alper çelik hocama ve takımına teşekkür ederim şükür hayattsyım kuvvetli bir seyahat beni bekliyor olsada buna da şükürEn azından hayattayım tabibim yarın açıklama yapacak beni merak etmişsiniz diye size toplu bir ileti yazmak istedim hepinizi çok seviyorum.. '
5. Ece Ronay, geçtiğimiz günlerde taciz davasından ötürü tekerlekli sandalyeyle adliyeye giden Mehmet Ali Erbil ile ilgili yorumda bulundu!
Beni fark edip, bize inanıp, beni inandırdığın ve elele tutuştuğumuz 7 yıl evvel bugüne bin şükür… inişlerimize, çıkışlarımıza, anlaşmazlıklarımıza, farklılıklarımıza, kavgalarımıza, sabrımıza, sabırsızlıklarımıza ve dünyamızı bayrama çeviren hergün katlanarak büyüyen aşkımıza, tutkumuza, saygımıza, sevgimize, kurduğumuz keyifli yuvamıza, evlatlarımıza, az-öz dostlarımıza bin şükür sevgilim… seninle son nefese olacağımızı bilmek çok güzel… ben bu hayatta en çok seni sevdim… uygun ki…