Son Konu

2000-3000 TL arasında alınabilecek telefonlar!

teknoloji

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,992
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2000-3000-tl-arasinda-alinabilecek-en-iyi-android-telefonlar.jpg

Bu videomuzda 2000-3000 TL bütçe ile alınabilecek telefonlar hangileri yakından bakıyoruz. Uygun fiyatlı Android telefonlar arasında birçok seçenek bulunurken, kararsız kalan izleyicilerimiz için harika bir liste hazırladık.

2000-3000 TL bütçe ile alınabilecek telefonlar hangileri?


Bahsettiğimiz bütçe aralığındaki Android telefon sayısı oldukça fazla. Bu aralıktaki cihazlardan neredeyse hepsinin incelemesini SDN olarak gerçekleştirmiş olsak da sizler için bir liste haline getirip daha kolay bulunabilir bir hale getirmek istedik. Listemizde uygun fiyatlı telefonlardan yüksek fiyata doğru sıraladığımız telefonlardan bir tanesini seçip incelemeleri ve karşılaştırmalarımızı izleyebilirsiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri birçok telefonu sıraladığımız videomuz ile baş başa bırakalım.



Uygun fiyatlı Android telefonlar neler?

Sıraladığımızmodeller arasında bulunan Note 8 kullanıcılara uygun bir fiyata genel olarak tatmin edici bir deneyim sunabiliyor. Listemizdeki ikinci telefon ise Galaxy M30s olarak kendisine yer buluyor. Bu modelde hem büyük ekran hem de büyük batarya isteyen kullanıcıları mutlu ediyor. Listemizde kendisine 3 numara olarak yer bulan telefon Galaxy A50, aslında herkesin tanıdığı bir telefon. Ekran tarafında ve genel olarak beklenen performansı verebilen Galaxy A50 listemize girmeyi başardı. 4 numarada ise uzun zamandır herkesin ilgilendiği ve 4 kamerası, performanslı işlemcisi ile Note 8 Pro kendisine yer buldu. Listemizdeki son telefon ise sürpriz bir model oldu. Xiaomi Mi 9T, kullanıcıların belki de en çok seveceği model olacak. AMOLED ekran, performanslı bir işlemci ve çentiksiz ekranı ile bu telefonda listemizde kendisine yer buldu.

Video sırasında biz kendi fikirlerimizi sizlere söyledik, sizler de videoyu izledikten sonra bizlerle fikirlerinizi ve bu bütçede hangi telefonları tercih ederdiniz söylemeyi unutmayın. İyi seyirler!

 
Üst Alt