Son Konu

2010 ayrılık nickleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2010 ayrılık nickleri ayrılık nickleri ayrilik nickleri 2010 2010 ayrılık nickler Sevenler ayrılmazın diyerek tüm ayrılık acısı ve hasreti çekenler için ayrılıkla ilgili nickleri paylaşıyorum Batık bir gemiymiş aşk limanında Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızı çaldı sonunda senden son dileğim unutma beni Ne süre sağır bir artist kristal bir zemin üstüne düşen bir gülün çıkardığı sesi çizerse benim sana olan sevgim o süre biter Şu Anda öyle şiddet ki geri dönmek seni unutup başkasını hoşlanmak fakat bir şeyi anladım çok zormuş sevilmeden sevmek Duygular vardır anlatılmayan,sevgiler vardır kelimelere sığmayan,bakışlar vardır insanı ağlatan,ırk vardır fakat katiyen unutulmayan,işte sende onlardansın !!! Sen son cümle ben noktayım,bitme bensiz bitme sakın!bana benden uzaktayım, sana senden artı yakınsu bende ben kuraktayımvar uzakta, yokta yakın sana bensiz varmaktayımsakın durma gitme sakın Sevgiye gebe kalmış yüreğim hasret doğurdu, çileyle yoğrulmuş gönlüm unutulmuşluğun acısıyla kavruldu Bir dala vuslta yeterdi yardan kıymetliymiş sunmadı Aşk olsun Ağzımın Tadı Yahut, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Her Zaman Hoş Gözlerinin Hasretindendir Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız kazanç Güzelim Sevgilim bilki senden uzaktan ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları! Özlemin bir nehir olmuş fayda gider içimdeki dağları! Sevgilim bilki senden uzaktan ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları! Özlemin bir dere olmuş yarar gider içimdeki dağları! Niçin bu kadar zor seni hoşuna gitmek ve bulamamak,dokunmak istedikçe yürüyüp gitmek,düşündükçe unutmak,neden bu kadar güç seni sevdiği halde söyleyememek, her zaman bir şeyler sır olarak saklamak,sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek Gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun, her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun, isterim sen de ben gibi alt ömrüne defalarca ağla,,her zaman ağla, bu benden son dua, bu benden ayrılık hediyesi olsun öyle hiddet doluyumki sana anlatamamseni bin parçaya bölsemde hırsımı alamamya seveceksin yada sevmeyeceksinfakat şunu unutma asla seveni üzmeyeceksin Bir gün bir köşede sızıp kalırsam, El tanımasada sen tanır mısın? Sorsalar sana kim bu diye, Bakıp yaptığından utanır mısın? Niçin yağmur bu yağıyor, Neyi nemlendirmek istiyor acaba? Bahçe desen, IslakCadde desen, Islak Islatmak istediğin gözlerimse eğer, Boşver , Onlar zaten ISLAK  

Üst Alt