Son Konu

2011 Yeni Cıkan PC Oyunları ve Tanıtımları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Yeni PC Oyunları

2019 Yeni Cıkan PC Oyunları ve Tanıtımları

Crysis 2 Gorsel anlamda PC'de zirve yapan ve donanım olanaklarını sonuna kadar zorlayan Crysis oyununun devamı Crysis 2'nin konsollarda nasıl bir performans gostereceği merakla beklenirken Xbox 360'da cıkan multiplayer demo, aklımızdaki soruları buyuk olcude yanıtladı “En guclu PC'leri bile zorlayan Crysis 2, konsolda nasıl gozukuyor? Cevabımız kesin ve net: Gercekten cok iyi gozukuyor! Yalnız kesin yargıya varmak icin henuz erken bir aşamada olduğumuzu soyleyebiliriz Cunku elimizdeki oyun, beta ve multiplayer Bildiğiniz gibi oyunlar, internet ortamında bağlantı problemleri duşunulerek grafikleri biraz daha duşurulup karşımıza cıkarlar Bunun uzerine oyunun beta olduğunu da hesaba katarsak neden kesin yargı icin erken konuştuğumuzu anlamış olacaksınız

Killzone 3 Londra'da gercekleştirilen PlayStation Experience adlı etkinlikte Killzone 3'u Turkiye'ye gelmeden enine boyuna oynama fırsatımız oldu Bir tam gunu Killzone 3'e ayıran Sony, oyununa ne kadar guvendiğini gosteriyor Orada bulunduğumuz sure icinde Killzone'un yapımcılarıyla goruşme ve oyunu onların ağzından duyma ayrıcalığını elde ettik Tabii multiplayer testlerde onlardan birkac tanesini de oldurmuşsek o da bizim artımız olsun

Battlefield 3 Duyurulduğu gunden itibaren tum Battlefield hayranlarını heyecanlandıran, Battlefield serisine gonul veren insanların tuylerini ismiyle bile diken diken edebilen Battlefield 3, cok iddialı bicimde geliyor Son haftalarda gundemden hic duşmeyen Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 3 ile ilgili bilgiler artarak gelmeye devam ediyor

Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Dovuş oyunları Atari salonlarının ilk zamanından beri dunyayı en cok saran oyunlar olmuştur Street Fighter ile başlayan macera surekli ve hızlı bir şekilde kendini yenileyerek devam etmiş ve her zaman değişik şekillerde karşımıza cıkmıştır Bazen birleştiler bazen ayrıldılar, ama hep amaca uygun olarak surekli bir aksiyon icerisinde bıraktılar bizi

Test Drive Unlimited 2 Bir sosyal yarış oyunu Yarış oyunları olmadan olmaz Hemen her oyuncu cocukluğundan itibaren mutlaka bir ya da birden fazla yarış oyunu ile vakit gecirmiştir Yarış oyunları denilince de akıllara ilk gelen isimlerden biri de Test Drive'dır Commodore 64 yıllarından beri devam eden Test Drive serisi buyuk bir evrim sonunda yarış simulasyonu olmaktan cıktı tam bir yaşam simulasyonu haline donuştu

Dead Space 2 Korkmayı severim Tuylerimin diken diken, gerilmiş bir şekilde ekrana bakmak, o tekinsiz atmosfere kendimi kaptırmak benim icin en guzel eğlence yollarından biridir Biliyorum, belki kulağa garip geliyor ama dort yaşında, TV'de korku filmi fragmanı gorup, ailemi sinemanın ne olduğunu bile bilmeden beni sinemaya goturmesi icin zorlamıştım Ardından gelsin korku filmleri, gitsin gizem icerikli kitaplar Yıllar gecti, bağımsız Kore filmlerine bağımlı oldum ama korku sevdamdan hic gecmedim Filmler, cizgi romanlar ve tabii oyunlar!

Super Meat Boy Boş zamanının coğunu bilgisayar oyunu oynayarak gecirmek… Herhangi bir turde oyunu piksel piksel etmek… Bir nedeni olmadan bir oyuna gunlerini vermek… Evet, hardcore gamerlardan bahsediyorum Yeni bir seneye başladığımız şu gunlerde “hardcore gamer tabirini biraz fazla gormeye başladım Cevremdeki bircok insan zamanının kayda değer bir kısmını oyun oynayarak geciriyor Peki hepsi Hardcore Gamer mı? Bence değil

Peki, şoyle yapalım Et parcasından oluşan bir kahramanın bulunduğu bir platform oyunu ne kadar hardcore olabilir?

Gray Matter Jane Jensen! Bu ismi eski adventure oyuncuları iyi bilirler Gabriel Knight: Sins of Fathers, Gabriel Knight: Beast Within, Gabriel Knight: Blood of Sacred, Blood of Damned gibi kalbur ustu oyunların, yazarı, yaratıcısı, tasarımcısı, kısacası her şeyi Aslında usta bir yazar olan Jensen, donemin onde gelen adventure oyun firmalarından Sierra ile bir araya gelmiş ve Gabriel Knight uclemesini yaratmıştı Hatta oyunların harikulade romanları da piyasada oldukca yankı uyandırmış, baskılarının tukenmesi ile acık artırma sitelerinde yuksek meblağlardan satılmaya başlamıştı

Back to the Future: The Game Marty McFly ve Doctor Emmett Brown Doksanların başında cocuk olan herkes, az ya da cok, bu iki karaktere aşinadır Deli, catlak bir bilim adamı olan Dr Brown, en sonunda buyuk hayalini gercekleştirir ve bir zaman makinesi yapmayı başarır Hem de bir araba olarak, DeLorean Hikayeye daha sonra Marty adlı genc adam katılır Bu ikilinin delice maceraları sırası ile 1985, 1989 ve 1990 yıllarında vizyona girer ve 80'lerde doğmuş her cocuğun hayal dunyasına hızlı bir giriş yapmıştır Hem eğlenceli, hem duygusal, hem cok sayıda ince espiri barındıran ucleme, hem Michael J Fox (Marty) hem de Christopher Lloyd (Dr Brown) gibi iki ilahi oyuncuyu da bunyesinde taşır Meşhur karakter oyuncusu Crispin Glover da bu filmde Marty'nin babası olarak iyice parlamaya başlar

The Shoot Sony'nin hareket algılayıcılı kumandası Move, piyasaya surulduğunden beri pek cok farklı isim ile karşıladı bizleri Gladyatorler ile savaştık, okculukta şansımızı denedik, voleybol oynadık, şimdi sıra nişancılığımız konuşturmaya geldi Hatırlarsanız, eskiden Duck Hunt vardı, ekrana gelen ordekleri vurur, puan kazanırdık “Lazer Tabancası diye adlandırdığımız tabanca ile ekrana nişan almak en buyuk keyfimizdi Aynı oyun tarzı şimdi yenilenen teknoloji ile PlatStation 3'te karşımıza cıkıyor
The Fight: Lights Out ColdWood Interactive bir işe kalkışmış ve PlayStation 3'un hareket algılayıcsı Move icin ilginc bir oyun yapalım demiş Move'un gelişi ile birlikte, birbirinden ilginc (!) Move destekli oyunlar da kendine piyasada yer bulmaya başladı İşin sevimsiz tarafı ise, bu oyunların buyuk kısmının tek dert edindiği şeyin Move'a destek vermesi! Oyuncuyu, yapıma bağlayacak etmenler, hikaye, atmosfer gibi onemli başlıklar ne yazık ki oyun yapımcıları tarafından es geciliyor

images2019yenicikanpcoyunlarivetanitimlari5ae8e786130d4

Üst Alt