Son Konu

2019 Mutfak Aydınlatma Dekorasyonu

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
mutfak_avize_trendleri_2019.jpg

Mutfak aydınlatma 2019 dekorasyonları mutfağınızın armoni içinde göze hitap etmesi için tasarlanmaktadır. Mutfak dolapları ve mobilyaları evvelden olduğu üzere şimdide bilhassa hanımlar için hane dekorasyonunda dikkat edilen mutfak dekorasyonlarındandır. Bunun yanında meskeninizde ve mutfağınızda kullanacağınız aydınlatma sistemleri hem mutfakta çalışırken daha kaliteli bir formda ışıktan maksimum seviyede yararlanmaya hem de mutfak dizaynınızın tamamlanmasına ek sunacaktır.

Mutfak aydınlatması büyük ölçüde göz arkası edilen ve bu hususta yanlış tercihlerde bulunulması sebebiyle istenilen mutfak dekorasyonuna bir türlü ulaşılamamasına netice vermektedir.

mutfak_avize_modelleri_2019-600x450.jpeg

Mutfakta Aydınlatma Nasıl Sağlanmalıdır?


Mutfak dekorasyonun değerli kısımlarından olan mutfak aydınlatması mutfağınızın dizaynında kıymetli bir bölgeye sahiptir. Konutunuzda mutfak kısmının gün ışığı almadığı devirlerde mutfak aydınlatması devreye girmekte ve işlerinizi daha verimli bir halde yapmanıza yardımcı olmaktadır. Gelişen trendlerle birlikte 2019 yılında mutfakta Led ışık ve spot lambalar muhtaçlık duyduğunuz aydınlatmayı sağlayan dekorasyon eserleri arasındadır. Estetik duruşuyla tercih edilen bu aydınlatma cinsleri hem tezgah aydınlatmasında yukarıdan direkt olarak ışıktan faydalanmanıza hem de mutfağınızın her noktasının gereğince aydınlanmasına ek sağlayan çağdaş dekorasyonlardandır.

mutfak_aydinlatma_modelleri_2019-1-600x400.jpg

Mutfak aydınlatma avize ile de yapılmakta ve birçok mutfakta avize formunda aydınlatmalar kullanılsa da bu durumlarda birtakım hususlara dikkat edilmelidir. Mutfak aydınlatmasında kullanılan avize aydınlatmalarında;
[*]Avize aydınlatma aksesuarlarının büyük ve kaba olmamasına dikkat edilmeli, [*]Mutfak ortamı buharlı, nemli ve yüksek ısı barındıran ortamlar olduğundan avize lambalarının açık olmamasına ihtimam gösterilmeli, [*]Mutfak avizeleri pratik tasarrufa sahip ve asrî olarak dizayn edilmiş avizeler arasından tercih edilmelidir.
mutfak_aydinlatma_modelleri_2019-3-600x352.jpg

2019 Mutfak Dolaplarını Gösteren Aydınlatma Dekorasyonu

Mutfakta kullanılan spot lambalarıyla aydınlatmanın yanında 2019 yılında mutfak tezgahları velev dolap çekmecelerinde kullanılan floresan ışıklar mutfağınızı ve mutfak dolaplarınızı renklendirmektedir. Istek ettiğiniz sarı ve beyaz ışıkları mutfak dolabınızın rengine nazaran seçerek günün 24 saatinde mutfağınızda işlerinizi gerçekleştirebilir gecenin en karanlık devirlerinde dahi gereksiniminiz olan ışığa tasarruflu bir halde sahip olabilirsiniz.

mutfak_aydinlatma_modelleri_2019-2-600x409.jpg

En şık mutfak dolabı modelleri
elbet uygun bir aydınlatma ile daha hoş görünecektir. Aile bireylerinin bir araya geldiği ve hoşça hengam geçirmek için tasarlanan mutfak dekorasyonlarında göze hitap eden aydınlatma dizaynları yalnız yemek yapmak için kullanılan meydanı değil tüm mutfak kısımlarını kapsamaktadır. Bu nedenle bilhassa beyaz ışık istek ettiğiniz mutfak dekorasyonuna sahip olmanıza yarar sağlayacaktır.
 
Üst Alt