Son Konu

2019 Yatak Odası Dekorasyonu

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
yatak_odasi_dekorasyonu_2019.jpg

Yatak odası 2019 dekorasyonları münhasıran bayanların ehemmiyet verdiği mesken dekorasyonunun değerli parçalarındadır. Yatak odasını baştan sona oluşturan aksesuarlardan mobilya tercihlerine, tabandan tavana kadar yapılacak düzenlemeler yatak odanızın göz alıcı ve dinlendirici bir görünüme sahip olmasına yardımcı olacaktır.

Gösterişten uzak ve konforu önemseyen kimselere hitap eden 2019 yatak odası dekorasyonuna hakim olan renk siyah ve beyaz armonisi halinde yatak odası ekiplerinde kendini göstermektedir. Yatak odası dolaplarının beyaz olarak tercih edilmesi ve ayna detayına sahip olması ile birlikte yatak başlıklarının yumuşak ve kadife ile buluşturulması 2019 yılının en moda trendleri arasındadır.

yatak_odasi_modelleri_2019_trendleri-600x400.jpg

Küçük Yatak Odalarına Münâsib 2019 Yatak Odası Dekorasyonları


Yatak odasında kullanılacak ortamı küçük ve dar olan mesken hanımları yatak odalarına ferahlık sağlamak için yatak odasını nasıl dizayn etmeleri gerektiğini merak etmektedir. Küçük yatak odası dekorasyon fikirleri sayesinde istenilen armoni yakalanmakta ve dar sahalarda rahatlık ve ferahlık sağlanabilmektedir. Bunun için öncelikle renk entegrasyonu ile yatak odası dekorasyonunu planlanmalıdır. Tabandan tavana sahih açılan renkler ile renk armonisi sağlanabilir. Yani taban daha koyu, duvarlar tabandan daha açık renklerde tavan ise en açık renkte dekore edilerek yatak odasına genişlik havası kazandırılabilir.

Duvarlarda açık renkler tercih etmek yatak odanızın daha geniş görünmesine yardımcı olacaktır. Duvarlarınızda tercih ettiğiniz düz renkleri desenli halı ve perdelerle kombinleyerek dilek ettiğiniz en yeni trendleri 2019 yılında da yatak odanızda yakalayabilirsiniz.

2019_yatak_odasi_dekorasyon_fikirleri-600x337.jpg

Yatak Odası Dekorasyonu Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yatak odası dekorasyonu nasıl olmalı sorusu hem yatak odasını yine dizayn etmek hem de yeni evlenecek çiftler açısından son radde kıymetlidir. Şıklık ve konforu bir araya getiren yatak odası dekorasyonları öncelikle tercih edilmelidir. Dinlenme ve yorgunluklarımızdan kurtulma ortamı sağlayan yatak odamızın ferahlatıcı renkler ile düzenlenmesi sadelikten hoşlanan kimseleri cezbetmekle birlikte sıkıcı bir ortamdan uzaklaşmak için yerden tavana kadar etkileyici dokunuşlar gerçekleştirmek yatak odasında aranılan havanın yakalanmasında son kademe değerlidir.

Şayet yatak odanızda gereğince sahaya sahip olmadığınızı düşünüyorsanız;
[*]Yatak odası grupları seçiminizde bazalı yataklar, komidin mekanına duvara asılı raflar ile sahalarınızı genişletebilir, [*]Sürgülü dolaplar ile dolap kapaklarının hareketini kolaylaştırabilir, [*]Tek berjer üzere daha az aksesuar kullanarak yatak odanızda geniş bir ortam yaratabilirsiniz.
Yatak odasında tüm dizaynın armoni içinde olması gerekmektedir. Yatak odası perdeniz kolay açılmaya tutarlı ve umumiyetle yatak örtüsüyle entegrasyon içerisinde olmalıdır. Yatak odasında kullanılan duvar kağıdı yahut duvar boyasının rengiyle perdelerin renginin farklı olması ortama ferahlık katacaktır. 2019 yatak odası dekorasyonunun çağdaş renkleri umumiyetle kahve tonları, gri, açık mavi ve beyaz renkleridir.
 
Üst Alt