Son Konu

2021 Bahar gardırobu nasıl hazırlanır?Bahar aylarında gardırobunuzda bulunması gereken 10 parça

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2021_bahar_gardirobu_nasil_hazirlanir_bahar_aylarinda_gardirobunuzda_bulunmasi_gereken_5_parca_1618959791_0369.jpg

Birbirinden farklı ve göz alıcı modüllerle oluşturulan eşsiz kombinler, bayanların kendini çok daha özel ve hoş hissetmesini sağlar. Bu yüzden havaların ısınmasıyla birlikte gardırobunuzda yanlışsız kesimlere yer vermeniz gerekiyor. Yanlışsız modüllerle istediğiniz kombini yapmak daha kolay. 2021 Bahar gardırobu nasıl hazırlanır? İşte bahar aylarında gardırobunuzda bulunması gereken 5 kesim

Çağdaş çizgilerin ve çağdaş dizaynların yer aldığı modellere gardırobunda yer veren bayanların bir de her periyot rahatlıkla giyebileceği vakitsiz kıyafetler bulunuyor. Bilhassa bahar aylarında tercih edilecek ve her bayanın gardırobunda yer alması gereken muhakkak başlı modüller bulunuyor. Bu modüllerle istediğiniz yerde istediğiniz vakit mükemmel şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. İşte size mümkün olduğu kadar az eserle en sade şıklığı yaratmanızı sağlayacak teklifler. Hiçbir modül olmasa da işte bunlar olsa her kombini oluşturmaya kâfi denen birden fazla bayanın dolabında bulunan parçalar! İşte bir bayanın dolabında olması gerekenler;

BAHAR AYLARINDA GARDIROBUNUZDA BULUNMASI GEREKEN 10 MODÜL

1. Klasik Beyaz Gömlek

Bahar aylarında her bayanın gardırobunda olması gereken modüller ortasında birinci sırada klasik beyaz gömlek var. Beyaz gömlek hem her şeye uyar, hem de sizi bir anda şık bir manzaraya kavuşturur. 



2.Sade Jean

Bol paçadan dar paçaya, taşlanmışına kadar çok farklı modele sahip koyu renk jean pantolonlar, rahatlık ve şıklığı bir ortada sunuyor. İster topuklularınızla isterseniz de spor ayakkabılarınızla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz jean pantolonlar, biz bayanlar için hayat kurtarıcı!



3. Klasik Trençkot

Bahar denince akla birinci gelen kesimlerden biri olan trençkot, farklı model seçenekleri ile herkese hitap ediyor. İster klasik modelleri, isterseniz de bu yılın trendi dökümlü modelleri ile bir anda şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.



4. Siyah Elbise

Her dönem favori kurtarıcı olan kesimlerden biri siyah elbiselerdir. Şık bir davette yada acil bir iş toplantısında, aklına birinci gelen kurtarıcısı siyah klasik elbise modelleridir.



5. Kot Ceket

Kot ceketler bilhassa bahar aylarında ne tam sıcak ne de tam soğukken, yanımıza almak için kurtarıcı modüllerden biri ve bahar aylarının en kullanışlı kesimidir.



6. Şal

Havaların değişken olmasına karşı kullanabileceğiniz çok maksatlı olan şallar ayrıyeten aksesuar olarak da şık bir imaj sunar. Bilhassa ince ceket – gömlek – şal üçlüsü olarak ayrıyeten güzel bir kombin yapmak mümkün.



7. Beyaz Tişört

Günlük hayatta asla vazgeçemediğimiz beyaz tişört bilhassa kot pantolonlar ve uygun aksesuarlarla farklı bir hava yakalamak isteyen bayanlar için şahane bir seçim. Dolabınızın olmazsa olmazları ortasında.



8. Deri Ceket

Yıllardır modası hiç geçmeyen, her periyot farklı bir renk yada değişiklikle ortaya çıkan ve tekrar de trend olmayı başaran deri ceket birden tüm havanızı değiştirecek ve favori tişörtünüzün de en düzgün tamamlayıcısı olacak!



9. Kol çanta modelleri

Çoğumuzun eşyaları büyük çantalara fakat sığsa da yanında en az eser taşıyan bayanlar için kurtarıcı aksesuar katiyen siyah, küçük yandan asılan çanta. Şık elbiseyle şık, salaş bir kot ile spor görünüm için ideal!



10.Spor ayakkabılar

Bahar aylarının ve yaz aylarının olmazsa olmazları spor ayakkabılar her bayanın gardırobunda yer almalı! Her çeşit pantolon ve eteklerin altına yakışan spor ayakkabılar listemizde yerini aldı.


 
Üst Alt