Son Konu

2021 Tesettür Etek modelleri ve fiyatları! Tesettür giyime uygun en güzel uzun etek modelleri

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2021_tesettur_etek_modelleri_ve_fiyatlari_tesettur_giyime_uygun_en_guzel_uzun_etek_modelleri_1618701185_978.jpg

Tesettür bayan giysisinde değerli bir yer tutan etek modası daima bir değişim yenilik içerisinde 2021 dönemine girişi yapıyor. Bu yıl trend olan uzun etekler epeyce bayanlar tarafından çok beğeniliyor. Rahat kalıplar ve kusursuz dizaynlarıyla 2021 Tesettür Etek modelleri tarzınıza eforsuz bir zerafet katıyor. İşte tesettür giysiye uygun en hoş uzun etek modelleri ve fiyatları...

Bayan uzun etek modelleri tesettür bayan modasının, sokak tarzının, hem gündelik hem de klasik şıklığın vazgeçilmez modülleri ortasında yer alıyor. 2021 döneminde vitrinlerde yerini alan birbirinden hoş uzun etek çeşitleri arasında kot etekler, kalem etekler, triko etekler, uzun, pötikare ve pileli etekler bulunuyor. Her periyot bayan modasının beğenilen kesimlerinden olan uzun etekler bugün de hem sokak tarzının, hem de ofis ve davet tarzının en kıymetli tamamlayıcı kıyafetlerinden biridir. Gardıropların vazgeçilmez kesimleri ortasındaki yerini koruyan etek modelleri gündelik hayatta, alışverişte, yürüyüşte, meskende, sokakta tercih edebileceğiniz, konforlu ve şık pek çok model bulunur. Her duruma ve ortama uygun en trend modüllerin birleşimi olan uzun etek modellerini gelin daima birlikte keşfedelim...

EN HOŞ UZUN ETEK MODELLERİ VE FİYATLARI 2021

Tesettür etek modellerini şık ve çağdaş bir şekil ile yorumlamayı seviyorsanız ya da klasikten vazgeçemiyorsanız, etek kategorisindeki eserlerle kendi biçiminizi çarçabuk yakalayabilirsiniz.



LC WAKİKİ: Fiyatı 79,99 TL

Her şekle ve duruma uygun uzun etek ve tesettür etek kombinleri yapabilir, tarzınıza şık ve çağdaş bir dokunuş verebilirsiniz. 



LC WAKİKİ: Fiyatı 79,99 TL



LC WAKİKİ: Fiyatı 89,99 TL

Renkli ve canlı uzun etekler, siyah etekler, lastikli etekler, triko etekler, kot etekler, pötikareli etekler ve klasik bölümler ile aradığınız pek çok farklı model bir ortaya geldi.  



KAMİL KESKİN FİYAT 109,99 TL



KAMİL KESKİN: FİYAT 159,99 TL



KAMİL KESKİN:FİYAT 119,99 TL
 
Üst Alt