Son Konu

2022 Milli Savunma Üniversitesi Sınavı: MSÜ Sınav Yerleri Açıklandı mı? Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı?

elektronikci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,387
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-1da3ebcc66e1ce20371658710d4cb48225bea9f9.jpg


Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) müracaat süreci tamamlandı. 27 Mart Pazar günü yapılacak olan imtihan hakkında araştırmalar arttı. İmtihana sayılı günler kala adayların heyecanı da artıyor. İmtihana girecekleri yerleri merak eden adaylar ÖSYM'den gelecek açıklamaları dört gözle bekliyorlar. Hem Ulusal Savunma Üniversitesi öğrencisi olmayı hedefleyenler hem de YKS imtihanı öncesinde kendini denemek için imtihana giren aday öğrenciler için beklenen tarih yaklaştı. Peki imtihan yerleri açıklandı mı? İmtihan giriş evrakları erişime açıldı mı? İmtihan yerleri ne vakit açıklanacak? İmtihan giriş evrakları ne vakit erişime açılacak? 




Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) imtihanına girecek olan aday öğrenciler imtihan dokümanlarının erişime açılıp açılmadığını araştırmaya başladı. İmtihana sayılı günler kala adaylar imtihana girecekleri okulların nereler olduğunu öğrenmek istiyor. Pekala imtihan yerleri açıklandı mı? İmtihan giriş dokümanları erişime açıldı mı? İmtihan yerleri ne vakit açıklanacak? İmtihan giriş dokümanları ne vakit erişime açılacak?

MSÜ İmtihanı Ne Vakit Yapılacak?




ÖSYM'nin 2022 yılı takvimine nazaran MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme İmtihanı 27 Mart 2022 Pazar günü saat 10.15'te tüm vilayet merkezlerinde yapılacak.

Millî Savunma Üniversitesi Giriş Evrakları ve İmtihan Yerlerine Dair Bilgiler Ne Vakit Yayınlanacak?



Daha evvelki MSÜ imtihanlarında giriş dokümanları ve imtihan yerleri imtihandan yaklaşık olarak 10 gün evvel ilan edilmiş ve adayların erişimine açılmıştı. Tekrar bu tarihler göz önünde bulundurulduğunda 17 Mart'ta adayların bu bilgilere erişebileceği kestirim eidliyor.
 
Üst Alt