Son Konu

2023 Gökyüzü Enerjileri Aşk Hayatınızda Neler Getirecek?

habercibotu

Yeni Üye
Katılım
29 Ocak 2023
Mesajlar
14,349
Tepkime
1
Puanları
38
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-e83c3302f73f2ed02c84922979e66ddfced19427.jpg


2023 yılında gökyüzü güçleri aşk hayatında hangi burçlara neler getirecek yakından bakalım.


Koç


s-a70256f7d7ed08b46fb31b649214bb9c3151b1c5.jpg

2023 yılında Koç burçları Jüpiter'in tesirinden büyük ölçüde faydalanacak. 

Gerçekten sevdiğiniz şahısla evlenmek için birçok fırsat var. Her iki durumda da, 2023'te mutlaka bir peri masalı romantizmini yakalayabilirsiniz.  Tekrar de aşk ve münasebet açısından iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz Rahu ve Mars'ın önerdiği üzere, aşk hayatınızın büyümesine yardımcı olmak için bu yıl yanlış anlaşılmalardan ve agresif bir halden vazgeçin. Optimist haliniz ile Jüpiter ve Venüs geçişi sizler için aşkta güçlü tesirleri beraberinde getirecek. Venüs'ün lütfu özel hayatınızda epeyce yararlı olabilir, lakin Rahu'nun güçlü tesiri aşkınızı ve bağınızı etkileyebilir. Biraz alana gereksiniminiz olduğundan. Sevinçli bakış açınız ve olumlu bakış açınız yakın gelecekte her şeyi daha âlâ hale getirecek.

Koçlar bu yıl boyunca birkaç yeni heyecan verici an yaşayacak. Burcunuz Satürn'den epeyce etkilenir. Eski bir arkadaşınızdan bir münasebet yahut evlilik teklifi alabilirsiniz. Hatta 2023 yılında ruh eşinizle tanışabilirsiniz. Ketu ve Rahu'nun bu yılki tesiri, biraz özgürlük gerektirse de ömür uzunluğu ruh eşi arayanlar için yararlı olabilir. Güneş ve Merkür'ün değişen pozisyonu, yılın birinci yarısında egoist yüzleşmeleri görmezden gelmeniz gerektiğini gösteriyor.

 2023 yılının ikinci yarısında Koç burcu Rahu ve Mars nedeniyle güç şartlardan geçebilir. Sevdiğiniz şahısla hayali olmayan çatışmalar ve tartışmalar hayal kırıklığı ve huzursuzluk yaratabilir. Büyümek ve birbirinizi tanımak için bağlantınızda biraz vakit ve alan ayırın. Satürn, bu yıl Nisan ayı boyunca özel bir ilişkiyi etkileyebilir, bu nedenle bir iştirakte kıymetli seçimler yaparken dikkatli olmalısınız. Şubat ayındaki Güneş ve Satürn nedeniyle partnerinizle kimi uyuşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Satürn geçişi nedeniyle Nisan ayından sonra bağınızda taahhütlerde bulunurken dikkatli olun. Temmuz, uzun müddettir görmediğiniz arkadaşınızdan beklenmedik bir evlilik teklifi getirebilir. Bekar Koçlar, Ağustos'tan Eylül'e kadar olan aylar, yanlışsız bir partner bulmak için ülkü bir vakittir. Uygun değerlendirin.

Boğa

s-63506e3179eefe448e21a7ae37572e6b566c54dd.jpg

2023 Boğalara son derece heyecanlı tesirler getirecek. Yeni başlangıçların sevincini tatmak ve bu yıl optimum muvaffakiyete ulaşmak için birtakım zorlukların üstesinden gelmeniz gerekecek. Her güçlü senaryoda, kendi güzelliğiniz için olumlu bir tavra sahip olmalısınız. Bunu başardığınızda, nitekim olumlu sonuçlar göreceksiniz. Hayatınızda ne kadar çok olumlu güçlere odaklanmayı seçerseniz sonuçlar o kadar düzgün olur. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs, şefkat ve sevginin tedarikçisi olarak kabul edilir. Sonuç olarak, Boğaların ruhlarında aşk daima mevcuttur. Evlenmek isteyenler bu isteklerini gerçekleştirebilir bu yıl . Aşk bağındaki uzaklıklar sona erecek ve süregelen bağlantınız evlilik ile taçlanabilir. Bu nedenle Ekim ayı sizin için ülküdür.

Aşk hayatınız 2023'te yine yapılanıyor. 

İlişkiler kelam konusu olduğunda, Merkür ve Jüpiter geçişinden etkileneceksiniz. Bu nedenle, Merkür ve Jüpiter'in hareketleri, ilgiler üzerinde olumlu bir tesire sahip olacak ve evlilik ve romantik muvaffakiyet getirecektir. Bu yıl aşk hayatınızda mükemmel başlangıçlara hazır olun. 

Boğalar epey olumlu münasebet teklifleri alabilir ve romantik münasebet içinde olanlar evlenebilirler.

Burcunuzdaki Güneş ve Merkür geçişi nedeniyle sürpriz evlilik teklifleri alabilirsiniz. Evli Boğalar bu yılın ortasında kayınvalidenizle beklenmedik bir çatışma yaşayabilirsiniz ve zorluklar ve uyuşmazlıklar yaşayabileceğiniz için nisan ve mayıs aylarındaki Mars hareketi dikkate alınmalıdır.

Bekarlar 2023'te aşkı bulacak mı?

Evlilik hayatı açısından Rahu, inatçı olmaktan kaçınmanızı ve eşinizin sizinle inançta hissetmesi için ona biraz müsamaha ile yaklaşmanız gerektiğini vurguluyor. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca bir aşk alakası gelişecek.

Bekar Boğalar kalıcı bir beraberlik ve evlilik için eylül 2023 sizler için çok güçlü güçleri barındırmakta.  Kasım ayı güçlerine dikkat anlık kararlar bağlantınıza ziyan verebilir. Bilhassa, Mars ve Güneş, evli bir çiftte önemli krizlere yahut öfke patlamalarına neden olabilir.

Yıl boyunca diğerlerinin bağlantınız hakkında olumsuz yorumlara kapılmaktan kaçının ve yalnızca sevdiğiniz beşerle güzel, direkt diyaloglara girin.

İkizler

s-abb750e69dc9a388301ce0a4aa61cdcd9fcf497b.jpg

2023 yılı İkizler burçları için aşkta epeyce uğurlu görünüyor. Hayatta ilerlemek için birçok fırsatınız olacak. 2023'te hayatta yeni bir şeyler başaracaksınız. Hayatının denetimini eline alıp yoluna devam etmek hiç de sıkıntı değil kendinize inancın ve başarın. 

2023 boyunca romantik bağlar kelam konusu olduğunda taahhütlerde bulunmanız gerekecek. Vakit zaman kendinizi yalnız hissedebilseniz de, çoklukla bedelli ve paha verildiğinizi hissedeceksiniz. 

Aşk kelam konusu olduğunda dürüst ve şeffaf olmalısınız. İkizler burçları 2023'te hislerini daha âlâ anlatmaya çalışmalı, eşlerinin ya da partner adaylarının beklentilerine daha güzel karşılık vermeliler. 

Bekarsanız büyük değişikliklere hazır olmalısınız. Gerçek aşk size gelecek. Artık yalnız olmaktan hoşlanmıyorsunuz, bu yüzden hayatınızın geri kalanında mükemmel bir arkadaş olacak özel biriyle tanışıyorsunuz.

Mars beklenmedik münasebet teklifleri ile karşılaşmanızı sağlayabilir, lakin Ketu'nun romantik hayatınız üzerindeki tesiri gecikmelere yahut istenmeyen mahzurlara neden olabilir.

Mart ve nisan ayları derin bir telaş ve tatminsizliğe neden olabilir ve bu da beklenmedik mahzurlara yol açabilir. Aşk hayatımız, kıskançlık ve ısrarcı konuşmalardan etkilenebilir. Jüpiter, romantik bir münasebette istenen sonucu elde etmek için daha yapan ve optimist bir tutum sergilemenizin kıymetine dikkat çekiyor. 

Nihayetinde, birinci çeyrekte Jüpiter'in yeterliliklerini deneyimleyeceksiniz, fakat Rahu'nun varlığı, dış etkenler ve 3. şahısların bağlantınıza müdahale etmesine müsaade vermemeniz konusunda sizi uyarıyor.

Yanlış anlamalar yahut güzel olmayan kelamlar, aşk bağınızı etkileyebilir. Huzurlu kalmanızı ve çabucak harekete geçmenizi tavsiye eden burcunuzdaki Rahu ve Mars'ın varlığı nedeniyle yılık birinci aylarında daha dikkatli olmalısınız. 

Güneş ve Merkür'ün güçleri ile kardeş ve anne-baba etkileşimi mahzur oluşturabileceğinden, aşk bağını açıklamamış bireyler tedbir almalıdır. Bu yıl ortalarındaki romantik bağı evliliğe dönüştürmek isteyen bireyler için uygun bir yıl olacak.

2023, hayatınıza büyük ihtimalle sürprizler getirecek. Burcunuzdaki gezegen hareketlerinin kavuşumu beklenmedik evlilik tekliflerini getirebilir. Yalnızca ani kararlar vermekten kaçının. Rahu ve Ketu'nun varlığı, daha fazla ilerlemeden evvel ilginize vakit ayırmanızı önerir.

İlişkiye karşı sakin ve şefkatli olun.

Hayatınıza eşinizle yahut sevdiğinizle birlikte büyümek için bir fırsat verin. Rahu-Ketu, eşinize karşı sert olmayı bırakmanızı tavsiye ediyor. 

Bekar İkizler, mart ve nisan aylarında heyecan verici bir bağa adım atabilirler. Evli ve bağlantısı olan bireyler ise Kasım ve Aralık aylarında zorluklar yaşayabilir.

Yengeç

s-1087da0a9f84c2e2f4afe4e7f0b2976d66c37e72.jpg

Havada Aşk mı Var?

Yılın Birinci çeyreğinde, iş yoğunluğu ve olumsuz niyetler nedeniyle aşk ve bağ için elverişli olmayabilir sizler için. Partnerinizin kusurlarından ötürü onu suçlamamanızı ve tartışmadan birlikte kaliteli vakit geçirmenizi tavsiye ederim. Mars'ın birinci dördündeki hareketi sırasında, çok beklenti ve talepkar davranışlar alaka sıkıntılarına yol açabilir. Boşanmayla ilgili problemlerle uğraşırken sonuç almak için bir meydan okuma ve gecikme olabilir. 

Evlilik ve aşkta Rahu ve Ketu saldırganlığa ve ayrılmaya neden olabilir. Bu döngüde sevgili ya da eşinize mesleği ve ferdî gelişimi hakkında düşünebilmesi için biraz vakit tanımalısınız. Kimileriniz eş ya da sevgilinizin aile bireylerinden kaynaklı önemli problemler ile karşılaşabilir, bu nedenle tartışmalardan kaçınmak için arayı korumak yararlı olacaktır. Jüpiter ve Satürn, ikinci çeyrekte evlilik ve aşk münasebetlerinde ilerlemeye katkıda bulunabilir.  Nisan ayına kadar birçok zorluğa karşın münasebetinizi sürdürebileceksiniz. Mayıs ayında eş ya da sevgiliniz ortasında daha fazla çatışma olacak ve işinizin gerilimi işleri daha da kötüleştirebilir. Bunu takiben, Haziran ayı boyunca bekar Yengeçler için olumlu bağlar gelişecek ve bağınızda ilerlemeyi ve muhtemelen evlenmeyi bile düşüneceksiniz.

Aslan

s-155adc70bb47df4e6885be9b43573ba5a7cd18a0.jpg

2023 yılı Aslan burcu bireylerine sunacak çok güçlü güçler ile dolu. 2023 aşk hayatınıza beklenmedik şeyler getirecek. Romantik hayatınız vakit içinde değişiklik gösterecek lakin sonunda her şey hoş bir aşk masalında bir ortaya gelecek.

Hayatın aşk ögesinin yanı sıra, daha pek çok şey hayatınızı temelden etkileyecek ve ferdî gelişiminize yardımcı olacaktır. Gerginlik yahut zihinsel bir çöküntü yaşasanız bile, bu yılın kendiniz hakkında daha fazla şey keşfedeceğiniz yıl olduğunu unutmayın. Aldığınız hayat dersleri yanlışsız kararlar almanızı sağlayacak. 

Venüs ve Jüpiter üzere gezegenlerin varlığı aşk ve evlilik dileklerinizi yerine getirecektir. Mart, eylül ve ekim ayları boyunca romantizm var olan beraberliğinizi daha da güçlendirecek. 

Gezegen hareketlerinin tesirleri: Alakada muvaffakiyete ulaşın diyor sizlere! 

Aslanlar Satürn nedeniyle makul pürüzlerle karşılaşabilir. Satürn ve Rahu, kelamda arkadaşlarınızı yakın bağlarınızdan uzak tutmanız için uyarıyor sizleri. 

İlişkilerinde ilerlemek isteyen bekarlar 2023'te evlenebilirler. Jüpiter aşk evliliklerini kutsamaya hazırlanıyor, lakin en uygun sonuçlar yılın birinci yarısından sonra gelecek. Mars'ın burcunuzda hareket etmesi ile büyülü fırsatlar olumlu gelişmeler sizleri karşılıyor.

Merkür hareketlerine dikkat edin bir bağlantıda gereksiz gerilim ve tartışmaya yol açabilir. Mart ayı aşk hayatınızda sabırlı olmanız ismine uyarıyor sizleri, bu nedenle kararlarınıza dikkat etmelisiniz.

Aslan hayatı sever 2023- Çatışmalar mı memnunluk mu?

Eş ile gerilim yaratabilecek kimi fikir ayrılıkları olabilir. Bu, evlilik alakanızı etkileyebilir, bu nedenle konuşmanıza dikkat edin ve  eşinize karşı da kibar olun.

Aileniz ve eşiniz hakkında olumsuz kanılara sahip olmamalısınız. Bu evlilik alakasında ani tartışmalara ve zorluklara yol açabilir. Rahu ve Güneş ayrıyeten aşk alakası konusunda bahta bağımlı olmamanızı ve uzun vadeli bir münasebet için partnerinizle bağlılık konusunda direkt konuşmanızı tavsiye ederim.

Sevginizi söz etmekten korkmayın bu bağınızın iletmenin bir yolu olacak. Bunun sonucunda irtibatınız güçlenecektir. Çocuklarınızla kaliteli vakit geçirerek ve birlikte kısa bir seyahate çıkarak aile hayatınız canlanabilir.

Mars geçişlerinde, Romantik ömrünüzde, süratli yahut güçlü bir karşılık vermekten kaçının. Eylül ayında Ay ve Ketu transiti ilgiler için pek iyi değil.

Jüpiter ve Rahu beklenmedik bir nişan talebinde bulunabilir. Satürn ve Ay, sevdiğiniz kişinin ailesiyle küçük bir buluşma manasına gelir. 2023 Mars ve Venüs geçişi hem evli çiftler hem de bekar Aslanlar için yeni fırsatlar getirebilir.

Başak

s-306b91e33355bc7b759df9e94261fde3b8dcbffa.jpg

Bağlılık ve sabır 2023’te ilginizi daha âlâ hale getirecek.

Başak burçları hoş bir yıl geçirecekler. Ay'ın burçtaki geçişi memnunluk ve refah getirecek.

Yıl sizler için epey heyecanlı geçecek. Her ne kadar evli beşerler bağlantılarında birtakım meselelerle karşılaşsalar da sabır ve anlayış sıkıntıların çözülmesi açısından kıymet taşımakta. 

Yılın birinci döngülerinde Astrolojik kavuşum, romantik bir temas kelam konusu olduğunda problemlere neden olabilir. Ego çatışmaları, irtibat manileri ve yanlış yorumlama uzak bağlantılara yol açabileceğinden, aşk kontağı açısından anlamsız tartışmaları ve berbat fikirleri önlemeniz gerekli.

Yılın odak noktası, hem mesleğinizde hem de ömrünüzde dengeyi sağlamak ve gerçek kararlar almak. İşi ve aileyi nasıl yöneteceğinizi bulmanız gerekebilir. Yapılması gereken birtakım sıkıntı seçimler olabilir ve aldığınız kararlar tatmin edici olabilir.

İlk yarıda Jüpiter ve Rahu geçişi, Başak 2023 için zımnî aşk açısından temkinli olmanız açısından uyarıyor sizleri. Satürn'ün işaret ettiği üzere, aşkta ve bağlantılarda temkinli olmalı ve evvelki yanılgılar hakkında çatışmaya girmekten kaçınmalısınız.

Satürn ve Rahu'nun makus titreşimleri sizleri yorabilir. Şubat ayına kadar anlık kararlar keskin tartışmalardan uzak durun. 

Bu yıl nisan ayından sonra Jüpiter'in seyahati, bir aşk hayatınızda eksiksiz tesirlerin yanı sıra sevinçli bir aşk evliliğinde değerli bir gelişme sağlayabilir.

Mayıs ayı, çatışmalardan uzak durmanızı ve romantik teklifleri reddetmenizi tavsiye ederim kalbinizi dinlendirin. Gerçek bir bağ içinde olanlarınız, aşk yahut evlilik taahhüdünde bulunmadan evvel Mars hareket halindeyken sabretmeyi öğrenmeye teşvik ediliyor, zira göksel kavuşum umduğunuz sonuca ulaşmak için sabırlı olmanız gerekliliğini vurgulamakta. 

Temmuz ve ağustos ayları, aşk evlilikleri için istek edilen sonuçlar için destekliyor sizleri. 

Güneş ve Rahu'nun güçleri ise, saklı bir aşk bağı içinde olanlar dikkatli olmalıdır, zira ebeveynlerin ve kardeşlerin dahil olması partnerinizle olan bağınızda zorluklar yaratabilir.

Terazi

s-130c6935d771e4f4167f1d71b1dfde1ee9287931.jpg

2023 ile hayata aşk ve tutku ekleyin.

2023 te Merkür astroloji haritasının beşinci meskeninde kalmaya devam edecek. Bu yıl boyunca ferdî olarak muazzam bir formda büyüyeceksiniz.

Hayatla ilgili yeni gerçekleri keşfedecek ve çeşitli bahisleri araştıracaksınız. İstikametinizi daha güzel belirlemeniz için, yıl boyunca arkadaşlarınızı ve dostluklarınızı güçlendirerek hayatınıza dahil etmeniz öneririm. 

Önümüzdeki yıl, eğitim, aşk, münasebetler, meslek ve çok daha fazlası dahil olmak üzere hayatınızın her alanında ilerleme getirecek. 2023'teki Terazi aşk hayatına nazaran, kimi sıhhat problemleri olabilir, fakat üstesinden gelemediğiniz şeyler sizin tarafınızdan yönetilecek ve hayatta büyümenize yardımcı olacaktır.

Yeni yıl, romantik beklentileriniz ve temasınız için yeterli başlayabilir. Ve yılın başında olağandışı hislerin yahut tanımlanamayan maceracı tesirlerin sizi cezbedeceği vakitler olacaktır. Bununla birlikte, Venüs'ten geçişin tesiri, yıl geçtikçe topluluktaki faaliyetlerinizin artacağını gösteriyor.

Mars'ın sistemsiz gücü, romantik ömrünüz üzerinde kıymetli bir tesiri olabilecek artan hisleri ve ağır arzuyu tetikler. Bu süreçte alakalar ile ilgili kararlarda sabırlı olmalısınız. Romantik hayatınız muhtemelen şubat ayında canlanacak. Bu, yeni toplumsal platformları denemek yahut keşfedilmemiş bölgelere girmek için şahane bir vakit olabilir. 

Ancak, Mars'ın ve Güney Düğüm'ün sistemsiz gezegensel güçleri huzuru bozabilir. Bağınızı geliştirmek için eşinizin sizden ne istediğinin farkında olduğunuzdan emin olun.

Mart ayında alaka problemlerinizin düzelmeye başlayacağı güçler ile karşı karşıyasınız. Jüpiter şu anda size yardımcı olacak. Bu yavaş ve kademeli olarak gelişebilir. Özel ve ayırt edici bir şey planlayın zira gezegensel tesir, romantik hayatınızı canlandırmak için pek çok baht sağlayacaktır.

Yıl geçtikçe, geçiş yapan Jüpiter, birtakım güçlü bağlantı zorlukları hakkında fikir edinmenize yardımcı olabilir. Büyük bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Fakat kimi gecikmeler olacaktır.

2023 ile olumlu ve uyumlu olun.

Mayıs ayı civarında, sonlanabilir ve sabrınızı kaybedebilirsiniz. Aşk tanrıçası Venüs ikinci yarıda barışçıl bir tesir yapacak. Gezegenlerin tesiri, romantik beklentilerinizi güzelleştirebilir. Romantik hayatınızda yeni gelişmeler getirecektir.

Bekar Teraziler, aşkı bulma özleminizin ağırlaştığını öngörüyor. Bağlı bir münasebet içinde değilseniz, bir münasebete başlamak için kıymetli gelişmeler ile karşı karşıya bırakabilir sizleri. 

2023 ile itimadınızı arttırın.

Ay güney düğümün tesiri, yıl geçtikçe birtakım endişelere yahut yanlış anlamalara yol açabilir. Ayrıyeten bu devrin size birtakım yanılsamalar sunabileceğinin ve yanlış izlenimler verebileceğinin de farkında olmalısınız. Evlenmeyi planlayan bekarların seçim yapmadan evvel ivedi etmemeleri karşılarında ki insanı tanımaya odaklanmaları ehemmiyet taşımakta. 

Yıl sonuna kadar bağınızı yine gözden geçirmeye hazır olacaksınız. Vakit zaman, romantik bağlantılarınızda kimi hoşnutsuzluklara ve kesintilere neden olabilecek yavaş gelişmeler nedeniyle hayal kırıklığına uğrama eğiliminiz var. Bu hissin denetimini sağlamalısınız.

Akrep

s-72cca6e884fd090e3fb3043588d88bc7f211c9d6.jpg

2023'teki evlilik hasretinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Venüs'ün zodyak boyunca geçişi, romantik hayatınız için yararlı olacaktır.2023 te uzun periyodik bağlara adım atabilirsiniz. Hayatınızda ki insanı olduğu üzere kabul edin, egonuzu bırakın ve yıl boyunca eşinizi/sevgilinizi sevin ve şefkatle sarılın.

Satürn, yıl boyunca aşk hayatınızda size huzur ve ahenk sağlayacak, yol arkadaşınızla uygunluğu takdir etmenizi sağlayacaktır. Ruhsal ve bedensel sıhhatinize ziyan veren insanlardan kaçının. Yalnızca daha âlâ anladığınız ve hayatınızda âlâ bir rol oynayacak şahıslarla ilişki kurun.

Gezegenlerin bağlantı üzerindeki etkisi

Romantik bağınızı bozabilecek şeylerden kaçının. Önümüzdeki yıl çoğunluk ile sizler için barışçıl geçecek.

Bu yılın başında Jüpiter ve Venüs'ün tesiri, aşk hayatınızın hoş olacağına işaret ediyor. Evli bir çift, eşleriyle şahane bir alakaya sahip olacaklar. 

Akrep 2023’te ilgilerde, şubat ortasına kadar güç vakitler geçirebilirler. Lakin, şubat ayı ilerledikçe münasebetiniz meselesiz bir halde gelişecek. Bekarlar şubat ortası üzere periyottan faydalanabilir. Bekarlar bu sefer ruh eşleriyle hiç ummadıkları yerlerde karşılaşabilirler.

Mars'ın geçişi 2023 yılında bağınızı etkileyecek mi?

Mars'ın varlığıyla aşk ve ilgiler daha tesirli hale gelecek ve kendinizi çok hırslı hissedebilirsiniz, bu da mart ayında bağlantılarınızda gerginliklere neden olabilir. Bununla birlikte, nisan ayına kadar olan vakit, çok çeşitli çalkantılı yahut çelişkili hislerle karakterize edilecek.

Mars'ın ve Kuzey Düğümü'nün irtibatı, işle ilgili problemlerinizin profesyonel ve özel ömür ortasında bir istikrar eksikliğine neden olabileceğini gösteriyor. Zorluklar olsa da, sonunda pek çok romantik fırsat olacaktır. Bu yılın ortasında yol boyunca birkaç sorun çıksa da aşk hayatınız mükemmel olacak.

Ancak, evli çiftler güçlü bir gezegensel yardımdan faydalanacak. Yıl geçtikçe gezegenlerin ferdî hayatınız üzerinde âlâ bir tesiri olacaktır. Eylül ayı boyunca evli çiftlerin eşleri ve aileleri ile kaliteli vakit geçirmeleri için birçok seçenek var.

 Akrep 2023'te aşkı bulacak mı?

Yeni bir ilgi arayan bekarlar, sıkıntı durumlardan geçebilir. Temmuz ayı astrolojik haritada Mars geçişi nedeniyle kâfi sonuç vermeyebilir. Jüpiter'in varlığı ise yılın ikinci yarısında yeni umutlar, mutluluklar ve doyumlar getirebilir.

Dördüncü çeyrekteki göksel tesir, son derece kıymetli seçimler yapmanıza yardımcı olabilir.  Bekar Akrepler kararlı bir ilgi içindeyseniz bir adım öne çıkabileceğinizi öngörüyor. Evli beşerler hayatlarının bol bir şefkatle zenginleştiğini görecekler.

Kasım ayı civarında, bekar şahısların gerçek teklifleri alma mümkünlüğü daha yüksektir. Yıl sonu, sevdiklerinizle bağlarınızı güçlendirmek için mükemmel bir vakit olabilir.

Satürn'ün tesirleri, zayıflık alanlarınızı belirlemenize ve bunlar hakkında daha şuurlu olmanıza yardımcı olacaktır. Daha güzel olmak için çalışacaksın. Gezegenlerin tesirlerinin bir sonucu olarak olgunluk ve hayatınız ve münasebetleriniz hakkında daha derin bir bilgi geliştirebilirsiniz.

Yay

s-1878f86f92eeada9a2fd752c101b49c2819279f6.jpg

2023’te daha uygun bir alaka için öfke ve gerilimden uzak durun.

Gökyüzü güçleri talih, aşk ve bağlantı açısından Yay burçlarından yana 2023’te. Evlenmeyi planlayan bireyler için yıl çok mükemmel geçecek. Zira Aşk Tanrıçası Venüs, aşk eşinizi bulmanızda size yardımcı olacaktır. Mars'ın astrolojik haritanızdaki yerleşimi ise sevgiliniz yahut eşinizle uyuşmazlıklara neden olabilir.

Yay burcu 2023 aşk hayatı sizi duygusal ve zihinsel olarak etkileyebilir. Duygusal aşamanız, partnerinizle olan bağınızı etkileyebilir. Sabırlı olun ve her durumda öfkenizi denetim edin. Gereksiz tartışmalardan kaçının. Yay 2023 için aşk hayatının öngördüğü hoş anlar yaratmak için partnerinizle yeni şeyler deneyin. Bağlantınıza asla öbür kimseyi dahil etmeyin.

Yay burcu alakası 2023 burcunun öngördüğü üzere, yıl sona ererken ailenize sevgilinizden bahsetmeyi tercih edebilirsiniz. Birkaç aile üyesinin ve arkadaşın dayanağı de onların evlenme olasılıklarını güçlendirecektir.

Yıldızlar, tam bir olumlulukla yaklaştığınızda, yılın başında işlerin düzgüne gidebileceğini gösteriyor. Venüs, şu anda bekarsanız, bunun yeni bir romantik alakaya başlamak için ülkü bir an olabileceğini vurgulamakta. 

Evli çiftler, ocak ayının ortalarında çocuk planlamaya başlamalıdır. Şubat ayı boyunca Venüs size uygunluk yaptığı için çok fazla aşk yaşayacaksınız.

Temmuz ayında siz ve sevdikleriniz ortasında birtakım yanlış anlaşılmalar ve uyuşmazlıklar yaşayacağınıza işaret ediyor gezegen geçişleri. Rastgele bir karmaşık aile sıkıntısının ortasında, Jüpiter'in aile ve münasebet telaşları konusundaki yıl ilerledikçe yolunuzu kesecek. Romantik hayatınız istikrarlı bir halde gelişecek.

2023, bekarların inançta hissedip itimat vereceğiniz bağlantılar kurabilirsiniz.  

Ancak, bu mart ayının ortasında, romantik hayatınızda sıkıntılar yaşayacaksınız. Evli çiftler için birçok sorun ortaya çıkabilir.

Eylül ayı boyunca, flört etme bahtınız çok olacak. Hakikat karar vermek sizin için güç olacak ancak sonunda her şey yolunda gidecek. Ekim ayının başında aşk hayatınızda kimi büyük zorluklar yaşanabilir denetimli davranın. Gezegenlerin tesiri, aşk ve alaka talihinizi artırabilir.

Oğlak

s-73e437e65ab4ad29de140604b68c96d2e421ba51.jpg

2023 Oğlak Burcu, bu yılın heyecan verici olacağını ve gayretlerinizin ödüllendirileceği muştusunu veriyor sizlere. Yeni arkadaşlar edinecek ve birçok alanda hayatınızı değiştirecek olumlu ilerlemeler yaşayacaksınız. Yıl boyunca amaçlarınıza ulaşmak için yorulmadan çalışacak ve bu sizi ziyadesiyle tatmin edecek.

Kişisel ilişkilerinizi güçlendirmek için bu yıl her zamankinden daha değerli bir bahtınız var. 

2023 yılı bekarlar için fırsatlar getirecek mi?

Yıl boyunca ferdî ömrünüze şahane bir yaklaşımınız olacak. Venüs ve Mars'ın tesiri, 2023 Oğlaklar için şahsî alakanıza ivme ve yoğunluk kazandıracak. Halihazırda bir aşk bağınız varsa işler muhtemelen daha güzel gidecek. Bekarsanız, ocak ortası yeni bir bağ aramaya başlamak için eksiksiz bir vakit olacaktır.

Oğlaklar yumuşak kalpli kişiliklerdir ve güç güvenirler. Berbat vakitlerde tahlil için aile ve arkadaşlardan takviye görmek isteğindedirler. Aşk hayatı Oğlak 2023 tarafından kestirim edildiği üzere, birine bağlıysanız ve evlenmeyi planlıyorsanız, şubat ortası evlenmek için kusursuz bir vakit olabilir.

Ay Düğümlerin tesiri mart ayı boyunca aldatıcı olabilir. Zati bir aşk münasebeti içindeyseniz, sabırlı olmanız gerekebilir. Alakanız büyük olasılıkla güç vakitlerden geçecek.

 İki ruh ortasındaki bağı güçlendirin.

İster bekar olun, ister bir ilgi içinde olun, nisan ayının ortalarından itibaren başlayan Oğlak 2023 aşk hayatında romantik maceralar için çokça fırsatınız olacak. Şu anda kararlı ve inançlı bir ilgi içindeyseniz, bu sizin için harika bir an olabilir. Sonunda evlenebilir yahut bağınızı bir sonraki düzeye taşıyabilirsiniz.

Ancak Düğümlerin tesiri, mayıs ayı boyunca aşk hayatınızdan büsbütün zevk almanızı engelleyebilir. Geçiş Jüpiter, yavaş yavaş sevdiklerinizle yakınlık kurmanıza müsaade verecektir.

Venüs, romantik ömrünüze birtakım yeni tecrübeler kazandırabilir.

Temmuz ayı civarında, bekarlar gezegenler tarafından kutsanacak. Aşk arayışları tepede olacak. Bekarlara hislerini söz etme fırsatı vererek yarar sağlayacaktır. Mars birtakım gereksiz çatışmalara neden olabilir.

Bu nedenle sevdiklerinizle etkileşime girerken öfkenizi dizginlemeniz gerekecek. Tekrar de Merkür'ün tesiri, ortaklığınızın ağustos ayında birtakım zorluklar yaşayabileceğini gösteriyor. Mühlet hayli karmaşık olacağı için dikkatli hareket etmeniz gerekebilir. 

Eylül ayından itibaren Jüpiter, romantik hayatınız için uygun bir vakti başlatacak. Romantik hayatınızı renklendirmek için yeni sistemler denemeniz olasıdır. Lakin, ekim ayında Mars'ın sistemsiz gücünden bağınız ziyan görebilir.  Bu nedenle, ani hareketlerden yahut reaksiyonlardan kaçının. Muvaffakiyet için hayatınızı kurmanın vakti geldi. Bu yılın ikinci yarısında Venüs ve Jüpiter, münasebetiniz ve aşkla ilgili hususlarda olumlu bir tesire sahip olacak. Yıl sonuna yanlışsız Venüs, aşkınızı tekrar alevlendirmenize yardımcı olabilir.

Kova

s-972fa53d4d4114adcbbf268265f2b0744ac8eeda.jpg

Astrolojik haritaya nazaran 2023 yılı Kova burcunun hayatına pek çok olağanüstü tecrübe getirecek. Hayatta Epeyce kıymetli birtakım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz ve hayatınızdaki belli amaçlara ulaşmak için çok çalışmanız gerekebilir. 

Yeni yılın başlangıcında, birkaç alışkanlığınızı denetim altına almanız gerekebilir. Aileniz ve arkadaşlarınızla kaliteli vakit geçirin.

Venüs'ün varlığı hayatınızdaki farklı fırsatları keşfetmenize müsaade verecek. Yıl yaklaşırken, alaka içinde olan bekarlar güzel vakit geçirebilir. Venüs'ün tesiri, bağlantıdaki kimi uyuşmazlıkların çözülmesine yardımcı olacaktır. Bu, zihinsel sıhhatinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Akıllı olun ve 2023'te Kova burcunun alaka ve aşk hayatı kelam konusu olduğunda, size zorluk oluşturabilecek tüm mahzurları bırakın.

Bekarlar için yeni bir ilginin başlangıcı

Bekar Kova 2023'te aşkı bulacak mı? 2023 yılı yeni bir bağa başlamak için harika bir yıl. Burcunuzdaki Satürn, ilginizde zahmet yaratacak rastgele bir yanlışlık yaratmamanız konusunda sizi uyarıyor. 

Şubat ayı boyunca gerçek bulmadığınız şeylerden kaçının. Yalnızca içgüdülerinizi takip et. Kimi aile içi uyuşmazlıkları çözmenize yardımcı olmak için ailenize vakit ayırın.

Kova burcu şubat mart döngüsünde göksel hareketler gerginliğe ve gerilime neden olabilir. Nisan ayı boyunca kimi ailevi problemler sizi istikrarsız durumlarla baş başa bırakabilir. Ay, büyümek ve biraz zihinsel ve fizikî güç toplamak için hakikat vakittir.

Aileniz ve bağınızla ilgili hayati kararlar alabilmek ve üzerinde düşünebilmek için uygun hisleri özümsemek için kendinize biraz vakit ve alan tanıyın.

Doğru tahlili bulun.

Mayıs ayı boyunca bağlantınızda problemler çıkabileceğinden, şahsî hayatınızın istikrarsız olabileceği güçler ile karşılaşabilirsiniz. Satürn tahlil odaklı ol iletisi veriyor sizlere. Lakin, Jüpiter yanıtları bulmanıza yardımcı olabileceğinden, bir ayrılık önlenebilir. Venüs, yıl geçtikçe sizi günlük işlerin rutininden çıkmaya hazırlayacak.

Artık duygusal gereksinimleriniz karşılandığına nazaran, yeni kanılar uyandırmak için umutsuz bir gereksinim içindesiniz. Bekarlar için seçenekler var. Mars, temmuz ayında bağınız ve şahsî hayatınızla ilgili tüm alanlarda inanılmaz derecede özgüvenli ve kararlı olacağınızı öngörüyor.

Jüpiter ve Venüs'ün bağlantınıza etkisi

Ağustos ayı boyunca,  Venüs, yaratıcı ve cömert güçleri getiriyor hayatlarınıza,  Jüpiter, şahsî hayatınızdaki her şeyin nizamlı olmasını isteyebilir. 

Kova burcu bireyleri, Merkür ve Venüs onlara yeterli talihler getirebileceğinden kimi teklifler bekleyebilirler. Özel biri sizi fark edecek ve sizi arayacak. Jüpiter, sevdiklerinizle birlikte olmak kelam konusu olduğunda ilgilerin, bağların ve hislerin ne kadar değerli olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

Balık

s-4359d5d9864c88126e2133db79bbd45f7425346b.jpg

Balık burcu, yıl içinde talih ve refah güçleri ile karşı karşıya bırakıyor sizleri. Astrolojik tabloya nazaran, bireyler meslek ve eğitim açısından daha âlâ fırsatlar bulacaktır. Yıl boyunca finansal büyüme ve yeni seçenekler sizleri karşılıyor. 

Meslektaşlarınızla olan bağlantılarınız daha güzel hale gelecek., Ferdî bağlantılarınızda kimi pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Akıl sıhhatinizi bozabilecek beklenmedik bir durum meydana gelebilir. Sakin olun, kendinize bakın ve amaçlarınıza ulaşmak için ilerleyin.

İlişkileri geliştirmek için uygun bir zaman

Göksel hareketler, 2023 yılında Balık burcunun süper bir aşk hayatı yaşamasını sağlayacaktır. Satürn'ün burcunuzda yer alması nedeniyle hayatınızda değişiklikler hissedebilirsiniz. Yılın başında toplumsal buluşmalara katılabilirsiniz.

Özellikle, kararlı bir münasebet içinde olan Balıklar Satürn'den etkilenebilir. Mart ayı sizin için çok değerlidir. Kimi kıymetsiz tek taraflı fedakarlıklara dayalı münasebetleri bırakabilirsiniz. Ay boyunca Satürn, eşinizle olan farklılıkları çözmenize yardımcı olacaktır. Evli çiftler, sevdikleriyle ortalarındaki uyuşmazlıkları çözebilecekler.

Nisan civarında, gezegenler ferdî hayatınızı destekleyecek. Tekrar de irtibatınızı hafife almamaya dikkat edin. Mars'a nazaran, dertsiz bir tavır ve öz şuur, kimi rahatsızlıklara neden olma mümkünlüğü daha yüksektir. Jüpiter, yıl ilerledikçe daha inançlı bir alaka için yer hazırlamanıza yardımcı olacak ve birebir vakitte içsel gücünüzü bulmanıza da yardımcı olabilir.

Bekarlar için umut veren bir yıl

Bekarlar için Balık burçları, muhtemelen şubat ayına kadar çok yararlı bir vakit geçireceğinizi ve hayatınızın her alanında tatmin olacağınızı varsayım ediyor. Venüs, romantik hayatınıza sevdiğiniz insanları çekmeniz için fırsatlarla dolup taşacak. Bekarlar bu fırsatı bir teklifte bulunmak için kullanmalıdır.

Mayıs ayı civarında, Jüpiter ve Venüs'ün tesiri, bekarların hislerini partnerlerine iletmelerini ve bağlantılarını ilerletmelerini kolaylaştıracak. Gezegenlerin geniş tesirleri, hayatınıza taze bir sevgi ve sevinç soluğu aşılayabilir. Ay Düğümlerinin tesirleri, haziran ayında sizi biraz kibirli yapabilir.

Yıl hem bekarlar hem de evli çiftler için epeyce umut verici. Yılın ikinci yarısı aşk hayatınıza hoş günleri getirecek üzere görünüyor. Sevdiklerinizle güçlü bir bağ kurma fırsatları yakalayacaksınız.

Gezegenlerin varlığı balık bireylerinin ömrünü nasıl tesirler?

Satürn'ün tesiri, kusurlarınızı fark etmenize ve neyi kaçırmış olabileceğinizi belirlemenize yardımcı olabilir. Yıl ilerledikçe, Kuzey Düğümü'nün tesiriyle kimi eski kaygılar tekrar su yüzüne çıkabilir ve bunları şifalandırmanız mümkün olacak. 

Eylül ayı, bir adım geri çekilip derinlemesine düşünme vakti olacak. İlginizin denklemlerini ve toplumsal dinamikleri öğrenmek için şahane bir döngü. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.
 
Üst Alt